Кремъл, на фона на пълномащабна война срещу Украйна, се готви

...
Кремъл, на фона на пълномащабна война срещу Украйна, се готви
Коментари Харесай

Обкръжението на Путин се страхува от хипноза и се готви за възможен преврат

Кремъл, на фона на пълномащабна война против Украйна, се готви за възможен прелом и свалянето на Владимир Путин. За това пише изданието " Insider ".

Според публицисти Федералната работа за охрана е създала скришен проект за противопоставяне на възможен прелом в Кремъл – „ План за морално-психологическа поддръжка на прехвърлянето на Оперативното ръководство на ФСО от спокойно във военно време “.

В материала на обявата се споделя, че тактиката е основна за отбраната на управлението на Руската федерация, макар обстоятелството, че ФСО дава отговор освен за сигурността на висшите чиновници, само че и извършва контраразузнавателни функционалности в границите на ведомството.

Тайният проект се състои от четири точки:

„ Мерки, които се правят в непосредствена подготовка за прекачване на работа във военновременни условия  “;

„ Мерки, които се извършват с въвеждане на степен на бойна подготвеност „ Повишена “;

„ Мерки, които се извършват с въвеждане на степента на бойна подготвеност „ Военна заплаха “;

„ Мерки, които се извършват с въвеждане на степен на бойна подготвеност „ Пълна “.

Разработчиците на секретния проект не изключват, че при положение на прелом най-близките сътрудници на Владимир Путин могат да проявят меланхолия, изолираност, нерешителност в правилността на дейностите на управляващите, както и възприятие на боязън. Ако въздействието на чиновниците на FSO не усъвършенства обстановката по никакъв метод, такива чиновници, както се споделя в материала на обявата, се оферират да бъдат изпратени в болничното заведение.

ФСО уверява управлението на Кремъл, че за осъществяване на прелом и свалянето на Владимир Путин " враговете " могат да употребяват:

обществени мрежи;

внушаемост

психокоригиращи игри;

софтуерни и хардуерни отметки, които могат да основават звукови ефекти;

химични и биологични формулировки на психическо действие;

компютърни пси-вируси и скрити стратегии за влияние;

пси-генератори;

нискочестотни акустични генератори;

Промоционални продукти;

ежедневни предмети в подготвени опаковки.

Отговорността за осъществяването на секретния проект е на заместник-началника на ФСО Александър Комов, а Решит Бухарин, чиновник на отдела за личен състав на отдела, приготви окончателния вид. Журналистите настояват, че измежду съветниците на генерала, който заема длъжността заместник-началник на службата за сигурност, има астролози, черни магьосници и екстрасенси.

След представянето на тайния проект чиновниците на ФСО, както се показва в материала на публицистите, са получили пълномощия да правят скрито наблюдаване на свои сътрудници, да подслушват телефоните им и да вземат участие в предварителни разпити благодарение на детектор на лъжата.

Припомняме, в края на октомври се появи информация за възможното сваляне на Владимир Путин. The Economist твърди, че елитите обмислят прелом в Кремъл поради навлизането на Русия в най-бурния и сложен интервал в историята на страната.

Превод: GlasNews

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР