Крайният срок за приключване на полагането на тръбите от „Северен

...
Крайният срок за приключване на полагането на тръбите от „Северен
Коментари Харесай

Строежът на „Северен поток 2“ приключва на 12 септември

Крайният период за привършване на полагането на тръбите от „ Северен поток 2 “ във водите на Федерална република Германия от кораба „ Фортуна “ е 12 септември тази година, заяви в неделя организация Bloomberg, базирайки се на немските морски управляващи.

Според портала Marine Traffic, корабът за полагане на тръби " Фортуна ", който преди е работил в датски води, в този момент се намира в териториалните води на Германия.

В момента „ Северен поток 2 “ е приключен на 99%. В края на юли беше обявено, че корабът за полагане на тръби „ Фортуна “ продължава да работи на последния сектор.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Германия и Съединени американски щати ще продължат тази седмица договарянията по реал...

На 21 юли Съединени американски щати и Германия разгласиха съглашение по плана „ Северен поток 2 “, съгласно което Вашингтон призна, че глобите няма да спрат осъществяването му, а Берлин се ангажира да търси удължение на преноса на съветски газ през Украйна. В същото време американските управляващи си резервират правото да подхващат дейности при положение на „ потребление от Русия на сила като геополитическо оръжие в Европа “ и „ експанзия против Украйна “, отбелязва Държавният департамент.

Руската страна неведнъж е подчертавала, че " Северен поток 2 " е търговски план и се извършва взаимно с европейски сътрудници. Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков изрази неразбиране от опитите на редица страни да дефинират ориста на газопровода при политически стимулирани условия. Москва също неведнъж е заявявала, че в никакъв случай не е употребила енергийни запаси като инструмент за напън, напомня ТАСС, представена от БГНЕС.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР