Краят на лятото ще бъде неблагоприятен период за някои зодии. 

...
Краят на лятото ще бъде неблагоприятен период за някои зодии. 
Коментари Харесай

Зодиите, които няма да имат късмет през август

Краят на лятото ще бъде неподходящ интервал за някои зодии. 

Особено деликатни би трябвало да бъдат 4 зодиакални знака. Август им е подготвил не изключително приятните изненади, само че те ще могат да се оправят с компликациите, в случай че се вслушат в препоръките на астролозите.

Близнаци

През август представителите на този въздушен знак ще би трябвало да работят старателно. Затова е по-добре да не възнамеряват почивка в края на лятото.

Периодът ще бъде извънредно сложен за Близнаците, изключително в случай че преди този момент са си разрешили да мързелуват. Ще се наложи да се оправят с проблемите си за къс интервал от време.

Рак

Раците също няма да могат да се провиснал. Август е подготвил доста проби за представителите на знака.

Съвет от астролозите: Бъдете подготвени за спорове - както вкъщи, по този начин и на работното място. Ако желаете да избегнете това, бъдете търпеливи и бъдете подготвени да извършите компромис. В противоположен случай ще бъде мъчно.

Дева

През август е допустимо Девите да имат здравословни проблеми. Не е изключено да получат съществени изгаряния, тъй че е належащо да бъдат деликатни с огъня. Звездите поучават Девите за известно време да се откажат от рисковите занимания и да намерят време да се провиснал.

Водолей

За Водолея е добре просто да тръгне по течението, тъй като ориста работи в негова изгода. 

Съвет от астролозите: Опитайте се да не планирате нищо за август, тъй като има огромна възможност то да не се осъществя. Освен това не се опасявайте да вършиме взаимни отстъпки и да отстъпите. Само по този метод ще постигнете доста.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР