Краят на една епоха настъпи на Арената на приключенското риалити

...
Краят на една епоха настъпи на Арената на приключенското риалити
Коментари Харесай

Една секунда разлика определи изхода от последната териториална битка в “Игри на волята: България”

Краят на една ера настъпи на Арената на приключенското риалити “Игри на волята: България ”. Непобедими и Безстрашни се впуснаха в борба с основно значение, с цел да разпределят териториите между тях за финален път, а разлика от една секунда сред двете племена се оказа решаваща за първото място. Непобедимите сграбчиха ключа от Резиденцията, както и книгата “Готов за победа ” - справочник за спечелили.

Преди началото на борбата Гого разкри пред останалите състезатели, че е получил завет от Лефтеров да в профил Джаферович. Това самопризнание развълнува играчите в жълто, които не съумяха да се обединят и да играят като един във значимата борба.

Безстрашните изостанаха доста по отношение на своите противници и не съумяха да наваксат в последните минути, което ги изпрати в Стопанството след три охолни седмици в Резиденцията.

По-рано видео посланието на Лефтеров към Безстрашните след неговата елиминация разедини племето. Той разгласи Филип и Гого за най-хубавите играчи и им заръча да довършат това, което са почнали. Лефтеров упрекна Джаферович за отпадането на Мирела, което мощно я засегна. Тя реши да разкрие двойната му игра пред Филип, което прерасна в спор посред им.

Преди да излязат на Арената, двете племена трябваше да изберат своя финален капитан. Непобедимите, водени от мисълта, че може да изгубят своя водач в утрешната борба, стратегически избраха Генчо. Мъжете в племето на Безстрашните взеха решение да върнат знамето в свои ръце, а Гого опита да се контракти с Мани. Опитът обаче се оказа несполучлив и Джаферович още веднъж зае капитанския пост.

Ще ескалира ли напрежението в племето на Безстрашните? С какви страсти ще изпратят двете племена своите капитани на Арената? Каква борба чака Генчо и Джаферович и кой ще се окаже по-добрият? Последна капитанска борба с директни елиминации в “Игри на волята: България ” – на следващия ден вечер от 21:00 ч. единствено по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата. 

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " продължава да търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг за идващия сезон на .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР