Край на пълната почивка за играчите на ЦСКА. Футболистите на

...
Край на пълната почивка за играчите на ЦСКА. Футболистите на
Коментари Харесай

Край на почивката в ЦСКА

Край на цялостната отмора за играчите на ЦСКА. Футболистите на " армейците " от през днешния ден би трябвало да стартират да упражняват по специфичните стратегии, раздадени им от треньора Саша Илич. Според тях е належащо играчите да започват осъществяването им две седмици преди старта на подготовката.

Както е известно, " алените " се събират за медицински проучвания на 5 януари. Основната част от подготовката за пролетния полусезон на водача в класирането пък ще премине в Турция. Отборът ще има двуседмичен лагер в курорта Белек сред 16 и 31 януари. При неспазване на заложената стратегия от играчите ще има наказания, заложени във вътрешния устав. Очаква се да няма футболисти, които да дойдат в неприятно физическо положение.

Сред тези, които към този момент са на " педали ", е бразилецът Жеферсон. През уикенда той провежда благотворителен шампионат в родината си. Вчера 28-годишният футболист пусна видео в една от обществените мрежи с част от изявите си в мачовете, които се играха на терен от пясък. Сред тях бе и изстрел от фаул, разтресъл напречната греда.
 Саша Илич е набелязал трима нови играчи
Саша Илич е набелязал трима нови играчи

Той желал укрепване и в отбрана, и в халфовата линия и в нападение
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР