Край на безплатния ръчен багаж в самолетите на Ryanair. Нискотарифната

...
Край на безплатния ръчен багаж в самолетите на Ryanair. Нискотарифната
Коментари Харесай

Ryanair ще иска пари и за ръчния багаж

Край на безплатния ръчен багаж в самолетите на Ryanair. Нискотарифната компания ще вкара нови такси, които ще влязат в действие от ноември. Те ще бъдат сред 6 и 10 евро за багаж до 10 кг, оповестява Reuters.
Превозвачът направи промени в политиката си за багажа при започване на годината, само че твърди, че по-късно пасажерите са почнали да носят прекалено много персонален багаж, което причинявало закъснение на полети поради инспекциите.
От ноември за багажите до 10 кг ще би трябвало се заплащат 6 до 8 евро, с цел да бъдат качени на борда и превозени в багажното поделение над седалките, или сред 8 до 10 евро, с цел да бъдат чекирани.
Пасажерите ще могат да взимат със себе си гратис една дребна чанта, която може да се вмества под седалката или в отделението за багаж от горната страна.
" Новата ни политика ще форсира качването на борда и ще понижи закъсненията на полетите. 60% от пасажерите няма да бъдат наранени от нея. Очакваме другите 40% да избират да чекират багажа си или да пътуват единствено с една дребна чанта като ръчен багаж ", съобщи Кени Джехкъбс, маркетинг шеф на Ryanair.
Припомняме, че през лятото самолетната компания анулира стотици полети, защото екипажите ѝ от няколко европейски страни стачкуваха с искане за по-добри условия на труд.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР