Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира

...
Кратки новини е рубрика на Дневник, в която редакцията събира
Коментари Харесай

Кратки новини:

" Кратки вести " е графа на " Дневник ", в която редакцията събира новините, за които няма да бъде написана публикация, само че е значимо да бъдат маркирани.

Отпада условието за тесни експерти в ТЕЛК

Отпада условието в съставите на трудово-експертните лекарски комисии (ТЕЛК) да има експерт по болестта на явяващия се. Това следва от признати през днешния ден от държавното управление промени в Правилника за устройство и организация на работата на органите на здравната експертиза и на районните картотеки на медицинските експертизи. Целта е оптимално да се улеснят хората с увреждания и органите на здравната експертиза, се споделя в известието за решението. То се постанова откакто на доста места поради липса на медицински експерти не могат да се сформират телкове.

Националният исторически музей кани на " Приключения в Древния свят "

На 18 и 19 октомври Националният исторически музей провежда фестивал на античните култури " Приключения в Древния свят ". В двата дни децата и техните родители ще могат да се научат по какъв начин се четат и пишат египетски писмени знаци, да сглобяват макет на древноегипетски храм, ще се срещнат с римската мода и прически и римските
настолни игри. Националната гимназия за антични езици и култури ще показа света на античните гърци и римляни с театрално ателие.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР