Кратка информация за оперативната обстановка за България по отношение на

...
Кратка информация за оперативната обстановка за България по отношение на
Коментари Харесай

Навлизаме оптимистично в лятото. Индиеца не се вижда да върлува у нас

Кратка информация за оперативната конюнктура за България във връзка с пандемията COVID-19 за 22 юни 2021 година
Навлизаме оптимистично в лятото. " Индиеца " не се вижда да върлува у нас, което е хем чудно, хем отлично. Базовото репродуктивно число през днешния ден е 0.869. С Други думи, упованията са обсега на болестта да продължава да се свива. Броят на дейните случаи падна жанр 10 000, което се и очакваше. Посоката е надолу - към 9 000.

Това разяснява във " Facebook " Николай Витанов.

Индикаторите за промяна на тренда са надалеч под сериозната стойност. Няколко образеца. За страната знакът е 24 пъти под сериозната стойност, за Бургас е 50 пъти под сериозната стойност. За Варна знакът е 37 пъти под сериозната стойност, а за Стара Загора е 67 пъти под сериозната стойност. Не се виждат нови версии на вируса да върлуват из страната. Както виждате, по морето е умерено. И слънцето напече към този момент. До края на седмицата се чака да царува успокоение.

Има доста въпроси, за какво не считам щита. Смятам го, само че не пиша за това, тъй като имунизацията е забатачена, а тя е главното, което го усилва, откакто новите случаи понижиха фрапантно. Ето няколко цифри и по този въпрос.

Ядрото на щита - тези, които имат цялостна отбрана против вируса - през днешния ден е към 23.1%. Малко е. Размерът на щита - тези, които имат отбрана, па въпреки и непълна, през днешния ден е 52.3%. Това е повечко, само че не трябва да се не помни, че антителата изфирясват и скоро и двата % ще почнат да понижават.

С други думи - добре, че " индиеца " не може да се популяризира към този момент. Не сме доста подготвени да го посрещнем.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР