Красотата на французойките се крие не само в стила им,

...
Красотата на французойките се крие не само в стила им,
Коментари Харесай

Пет простички тайни за повече самочувствие от французойките

Красотата на французойките се крие освен в стила им, само че и в метода, по който гледат на света – без да взимат живота прекомерно на съществено.

Ето кои са петте правила, които те следват във всеки собствен ден, с цел да се усещат щастливи и уверени, без значение пред какви провокации се изправят.

Не им пука за непознатото мнение

Да, факсимиле, само че истина – когато се освободим от задръжките и спрем да се съобразяваме с непознатото мнение, можем същински да се насладим на живота. Французойките знаят това и не разрешават несигурността да ги стопира, в случай че ще и другите да ги считат за особняци.

 Пет простички секрети за повече самочувствие от французойките

Запазват себе си и визиите си оптимално естествени

Когато не се тревожим постоянно да изглеждаме безупречно, гримът ни да е съвършен, а косата ни да е подредена в прецизна прическа, имаме повече време да се любуваме на живота. А французойките даже съумяват да създадат небрежността по-стилна.

Те са красиви поради себе си

В продължение на предходната точка – техните визии са толкоз сполучливи, тъй като са такива, които ги карат да се усещат същински уверени. А когато една жена се усеща удобно в кожата си, всеки аутфит наподобява ужасно.

 Пет простички секрети за повече самочувствие от французойките

Развиват се в сфера, която им носи наслаждение

В множеството случаи работата взема най-голяма част от нашето всекидневие и най-хубавото оръжие за повече благополучие в живота е да се развиваме в сфера, която същински ни интересува.

Грижат се за фигурата си по своите лични правила

Рядко ще видите французойките да подвигат тежки килограми във фитнеса, само че постоянно ще ги видите да се любуват на вкусно сирене, паста или печива, съпроводени с чаша вино. Тяхното златно предписание е “всичко в модерация ” и това им разрешава да се отдадат на обичаните си храни без задръжки.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР