Красиво платно на известната акварелистка Ан Ларсен вече е част

...
Красиво платно на известната акварелистка Ан Ларсен вече е част
Коментари Харесай

Арх. Пламен Мирянов подари картина на Миро, певецът му помогнал с песен към ново патриотично видео

Красиво платно на известната акварелистка Ан Ларсен към този момент е част от сбирката на артиста Миро. Картината му е подарък от арх. Пламен Пламенов Мирянов.

 

“Миро ни поддържа за една ария, даде положителни препоръки по отношение на финалното ѝ мастериране и в символ на признателност му подарих картината ”, сподели арх. Мирянов.

 

Става дума за актуалната интерпретация на родопската ария “Стига ми се, момне ле ”. Тя е част от патриотичните видеа, които архитектът снима и режисира.

 

Арх. Пламен Мирянов е създател на патриотичната фондация " Нашият дом е българия ". Организацията с нестопанска цел е учредена на концепцията за разпространение и запазване на християнските полезности, хубостта, културата, традициите и историята на България.

 

От 2016 година насам младият създател основава документални и исторически филми, спектакли и изложения, отдадени на българската история, просвета и полезности, облагородява исторически пространства, възвръща монументи.

Арх. Мирянов има вяра, че от извечните морални християнски полезности можем да черпим мъдрост, мощ и високоморални послания и през днешния ден, и е приел за своя персонална задача да съхранява, напомня и споделя на младите генерации за какво би трябвало да се гордеем, че сме българи.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР