Красивите са обект на възхищение както от страна на мъжете,

...
Красивите са обект на възхищение както от страна на мъжете,
Коментари Харесай

ЖЕНСКИ ТАЙНИ: Заради тези пет вредни навика гърдите увисват

Красивите са обект на удивление както от страна на мъжете, по този начин и от страна на дамите. Дори и най-красивият бюст обаче може да загуби тонус и за момент да одобри форма като ушите на дакел.

Един от водещите в международен мащаб онколог-мамолог реши да изясни на представителките на нежния пол кои са петте навика, които могат да ускорят този развой.

Разбира се, той акцентира, че при някои дами този развой е необратим, изключително, в случай че имат голям бюст още от ранна възраст. Тогава единственото им избавление е пластичната хирургия. Но за всички останали има избавление. Ето какво не би трябвало да вършиме:
свързани новини35976на 09.06.2013
Навикът да спите по стомах

Тази поза на сън е съдбовна за формата на гърдите. Матракът ги притиска за дълго време и това отслабва връзките им. Спането на една страна също не е изключително потребно. Най-добре е да спите по тил.

Тренировки без сутиен

Активните тренировки, съпроводени от скачане и трептения на тялото, водят до това, че колагеновите нишки в организма се разтягат и, в случай че гърдите не са поддържани от качествено долни дрехи, резултатът може да е съдбовен. Препоръчително е да вършиме лицеви опори и да плувате. Последните проучвания демонстрират, че носенето на също може да отслаби поддържащите мускули на гърдите. Лекарите предлагат, когато просто ходите в спокойна конюнктура, да не носите сутиен.

Тен без облекла

Ултравиолетовите лъчи водят до преждевременни бръчки и могат да доведат до рак, в случай че не защитавате кожата си. Слънцето унищожава колагеновите и еластинови нишки на гърдата и усилва риска от пигментация по кожата. Когато ходите на плаж, е добре даже и под банския да слагате фактор 50+.

Тежка диета и фрапантно намаляване

Основата на женската гърда е жлезистата тъкан. При внезапна загуба на тегло тя става празни и надлежно губи формата си и увисва. Най-досадното е, че когато отслабвате, гърдите отслабват първи. За да се понижи негативният резултат, най-добре да намаляване последователно и интензивно да се занимавате с физически извършения.

Пушене

Пушенето въздейства отрицателно освен на гърдите ви, само че и върху цялото тяло. При дамите, които пушат, кръвообръщението се утежнява, кожата става по-тънка и наподобява на пергамент. Гърдите губят тонуса си и вследствие на това увисват.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР