Красиви и цветни принтове, пролетни флорални мотиви, огромно разнообразие от

...
Красиви и цветни принтове, пролетни флорални мотиви, огромно разнообразие от
Коментари Харесай

11 минималистични тоалета, които са всичко друго, но не и скучни

Красиви и цветни принтове, пролетни флорални претекстове, голямо многообразие от – този сезон ни изкушава да залитнем напълно в посока на максимализма и си признаваме, че от време на време го вършим. Особено във връзка с цветните костюми и ефирните миди рокли. В същото време обаче минималистът в нас проговаря, тъй като дано си признаем – постоянно се усещаме удобно и стилно с бял изчистен тишърт, черен блейзър, дънки и мокасини. Истинска и опростена класика, чиято формула постоянно е работеща. И най-много – не ни коства никакви старания.

 Светъл образец: Словакия съди някогашния си министър председател 21 апр 2022 | Арестът на Бойко Борисов провокира всенародни тържества и... нищо повече. " Всяко знамение за три дни. " Не успяхме...
А в този момент, когато редуваме почивни с работни дни малко по-често, може би и на вас ви се желае да не му мислите толкоз доста при заран. Точно по тази причина през днешния ден взехме решение да ви подарим дребна доза минимализъм с тоалети, които ние бихме копирали едно към едно. От светлия обикновен пуловер в композиция с необятен панталон в същата тоналност до съчетанието на черен тишърт с черен блейзър и бежов панталон – има с какво да се откроите тази пролет, без да сте облечени в неонови цветове и принтове.

За уикенда пък толкоз харесваме комбинацията от oversize бял тишърт и дълга черна. Една от концепциите, които за следващ път си крадем от скандинавските инфлуенсъри, които са най-голямото ни ентусиазъм що се отнася до минимализъм в модата. Защото постоянно имаме потребност от тъкмо такова ентусиазъм, тъй като се оказва, че всички притежаваме сходни и типичен неща в дрешника си, само че постоянно нямаме концепция по какъв начин тъкмо да ги комбинираме между тях. А те могат да бъдат всичко друго, само че не и скучни. Просто вижте по какъв начин!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР