Красивата, добре поддържана кожа на лицето изсква работа. Подходяща козметика,

...
Красивата, добре поддържана кожа на лицето изсква работа. Подходяща козметика,
Коментари Харесай

Ежедневните навици, които могат да ви образуват пъпки по лицето

Красивата, добре поддържана кожа на лицето изсква работа. Подходяща козметика, постоянни процедури, здравословен метод на живот - всичко това оказва помощ да се усъвършенства положението на дермата, да се удължи младостта й, да се обезпечи прохлада и здравословен искра. Кожата незабавно ви уведомява, в случай че нещо не й харесва: грижата или козметиката не са подобаващи, няма задоволително витамини и хранителни субстанции, има проблеми с вътрешните органи. Тя постоянно ви предизвестява за проблеми с един елементарен знак - обриви. 

За да се справите с този проблем и да подобрите положението на дермата, би трябвало да знаете повода за тези естетически недостатъци. Предлагаме ви да се запознаете с главните неприятни привички, които могат да причинят обриви.

Долу ръцете

Докосвате ли постоянно лицето си с ръце? А на улицата? Забелязали ли сте навика непрекъснато да докосвате кожата на лицето си, опирайки се на дланта си? Ако е по този начин, може би това е вашият случай. Една от най-честите аргументи за пъпките по лицето е докосването. Често това е съпроводено от обстоятелството, че гримът ви не доживява до вечерта и вярвате, че некачествената козметика е отговорна за всичко. Но това не е по този начин. Навикът да докосвате лицето си с ръце способства за дейното размножаване на бактерии и това води до обрив.

Измийте, измийте и измийте още веднъж

Друга известна причина, заради която се появяват пъпки на лицето, е навикът да измивате неприятно грима си. Дори и да сте у дома през целия ден без грим, кожата ви е мръсна и би трябвало да се почисти. А с цел да отмиете декоративната козметика, елементарното измиване въобще не е задоволително. Ето образцов логаритъм за измиване след грим:
 Ето по какъв начин да се отървете от луничките по кожата Ето по какъв начин да се отървете от луничките по кожата
Слънчевите лунички са естествена реакция на по-светлата кожа към UV лъчите. Някои хора ги намират за красиви, даже секси. Други не харе...

- премахване на декоративна козметика с мицеларна вода, мляко или хидрофилно масло

- потребление на почистващ препарат

- тонизиране

- крем 

Избършете лицето си с памучни тампони. Само след няколко дни  кожата ще ви благодари със положението си. Но не се отхвърляйте от навика да се миете вярно.
 Премахнете разширените пори с тези маски! Премахнете разширените пори с тези маски!
Истинско предизвикателство може да бъде битката с разширените пори и черните точки. Почистване и мазане със скъпи препарати, самообладание,...

Телефони, телефони...

Често срещан проблем е...телефона. Навикът непрекъснато да държите смарт телефона до ухото си може да докара до непрекъснат обрив, който не изчезва.

Екранът на смарт телефона се подрежда на второ място (след клавиатурата) по брой бактерии. Той лежи на работния плот, в чантата, в джоба ви, държите го в ръката си, на екрана остават следи от козметика, натрупва се прахуляк. Отговаряте на позвъняването - и всичко се появява на лицето ви.

Време е за нова калъфка за възглавници

Мнозина са изправени пред такова неприятно събитие като пъпки по лицето след сън. Този проблем постоянно е резултат от редки смени на спално долни дрехи. Препоръчва се възобновяване на комплектите за сън на всеки 1-2 седмици. Но за притежателите на проблематични видове кожа, които откриват нови възпаления на лицето си след всяка вечер, се предлага да сменят калъфката на възглавницата на всеки 3 дни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР