Красивата Биляна Лазарова разтопи последователите си в Инстаграм, благодарение на

...
Красивата Биляна Лазарова разтопи последователите си в Инстаграм, благодарение на
Коментари Харесай

Пролет пукна: Биляниш е секси и разголена, но одобриха ли феновете

Красивата Биляна Лазарова разтопи почитателите си в Инстаграм, с помощта на нова порция фотоси, които разгласява преди часове. Младата майка качи фрагменти от нова фотосесия, на които наподобява повече от изумително и секси. 

Към една от фотосите хубавицата е написала " Мама " и ясно демонстрира, че не се тормози да покаже тялото си, само че и няма защо, тъй като наподобява повече от прелестно.

В мненията всички пишат, че любимката им е доста секси на фотосите и чакат с неспокойствие новия план. Възможно е фотосите да са част от видео за нова ария, само че още не е доказано дали става дума за парче. Красавицата е облечена в нищожно долни дрехи, а на едната фотография се вижда и татуса на звездата. 

Виж още:

Биляна Лазарова е неотдавна реализатор на Payner, само че истината е, че тя е доста повече от това - тя е актриса, модел, инфлуенсър, а неотдавна - и майка. Тя роди сина си Ангел едвам на 19 година, само че все още се постанова да го отглежда сама. През лятото стана ясно, че тя и бащата на детето ѝ са се разделили.

Преди време в изявление тя споделя, че се старае да има постоянни приходи точно поради детето си. Признава, че и родителите ѝ оказват помощ в грижите за дребния Ангел. " Детето те учи, че преди всичко към този момент не си ти. Най-важно е на него да осигуриш комфорт и успокоение и искаш най-хубавото ", споделя тя пред " България Днес ".

Биляниш разяснява и раздялата с бащата на детето ѝ, с който даже бяха сгодени. " В медиите и обществените мрежи всичко игрежда доста хубаво и всички са щастливи. В последна сметка се оказа, че не е моят човек. Не се разбирахме. Очаквах детето да го промени и той да порасне дружно смен около бебето, само че не се случи ", изясни тя и добави, че гледните им точки за живота били доста разнообразни. Самата тя не получавала поддръжката, която се чака обичаният човек да ти дава. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/b_lyanish/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР