Красива украса и стотици блещукащи светлини красят Стария град на

...
Красива украса и стотици блещукащи светлини красят Стария град на
Коментари Харесай

Стария Пловдив свети с красива коледна украса

Красива декорация и стотици блещукащи светлини красят Стария град на Пловдив, видя кореспондент на 
На Лапидариума блестят и светлините на живото коледно дърво. Украса има и по старинните къщи в резервата. Тази обичайните празници минават под мотото „ Светлина и вяра в Стария град “, символизиращи вярата, добротата, вярата и толерантността.
Прочетете още
„ Преди 10 години с тогавашния шеф на ОИ „ Старинен Пловдив “ госпожа Амелия Гешева, засадихме коледно дърво, което тогава беше не по-високо от 60 см. И ето, в този момент то пораства, продъжава да е живо, а традицията да палим светлините дружно е все по този начин жива към този момент 10 години! Надявам се, че ще продължи. Щастлива съм, че сме дружно! “, каза на откриването на празника шефът на института доцент доктор Елена Кантарева – Дечева.

„ Нека да се радваме и да се усмихваме и в Пловдив да живеят щастливи и усмихнати хора “, сподели доктор Ахавни Кеворкян.

Всички искащи имат опция да си създадат и празнични фотосесии измежду коледните пейки в Къщата на доктор Стоян Чомаков – непрекъсната експозиция на Златю Бояджиев, Балабанова къща и къща Хиндлиян. Това се случва в границите на работното време на обектите.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР