Красива, талантлива, но и много поддръжана жена. Това е Ева

...
Красива, талантлива, но и много поддръжана жена. Това е Ева
Коментари Харесай

Диетата и тренировката, които върнаха Ева Лонгория в топ форма

Красива, надарена, само че и доста поддръжана жена. Това е Ева Лонгория – една от 4-те обезверени съпруги, които още е в съвършена форма и е образец за младите дами, както и за тези на междинна възраст. Ева споделя, че формата й не се дължи единствено на ген. Тя тренира интензивно, съблюдава хранителен режим и най-важното – почива си!

Диета

Като същински поддръжник на вкусната храна, Ева Лонгория обича да готви, да се радва на специфичните моменти в живота с вкусни ястия и напитки. Опитвала е доста и разнообразни диети през годините, само че няколко са нещата, които съблюдава от тийнейджърка:

Не яде захар, елементарни въглехидрати, пие алкохол един път седмично и употребява растителни масла, както за козметика, по този начин и като лекарство. Опитвала е да бъде веган поради загрижеността й за животните и поради по-устойчивата стопанска система, само че в последна сметка се е върнала към общоприетите правила на хранене с всички групи храни. Така през днешния ден в диетата й участват разнородни протеини и малко въглехидрати.

Ева Лонгория израства в богато ранчо в Тексас, където се е сервирало локално месо, типично отгледано за сезона. Затова не познава градското наслаждение от fast food-а. Вместо това, от дребна обича да готви и се забавлява да смесва обичайни с някои нови съставки и подправки.

Отслабване след раждането

Ева роди сина си Сантяго, когато беше в средата на 40-те си години и по-късно постави огромни старания да се върне във форма. Отказа се от виното, захарта, въглехидратите, с цел да смъкна килограмите, които качи през бременността. Правеше и тренировки, няма по какъв начин. Въпреки че беше доста отдадена на влизането във форма, не се пресираше ненужно с крайни периоди. Даде си няколко месеца за този интервал и се довери на специалисти, които й изготвиха хранителен и състезателен режим, подобаващ за възрастта и положението й след раждането.

Закуска

Ева Лонгория обича кафето, пие по няколко дневно. А заран харесва яйца с фасул. Смята, че това е доста протеинова закуска, която дава доста сила за благополучен старт на деня. Тази закуска е въодушевена от мексиканските обичаи, от които произлиза. Ето какво още хапва Ева Лонгория на закуска:
Тортили, сервирани със зелена салата и салцаТортили с пилешко, сирене и бъркани яйцаХуевос ранчеро – мексикански бъркани яйца, сервирани с фасул, топла царевица, тортили и салцаРядко си разрешава кроасан или самун – най-вече един път месечно
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР