Красимир Каракачанов е министърът, който се вози на най-стария мерцедес

...
Красимир Каракачанов е министърът, който се вози на най-стария мерцедес
Коментари Харесай

Каракачанов отказал нов мерцедес, возят го с най-стария

Красимир Каракачанов е министърът, който се вози на най-стария мерцедес в цялото държавно управление.

Колата, която той употребява е надхвърлила 25 години и е на над 330 000 км, стана ясно след питане на OFFNews, което отправихме към военното министерство, когато видяхме министъра да се качва на античното возило.

Още преди година НСО е предложила на вицепремиера и министър на защитата нов автомобил. Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация обаче отказал с думите: Не може армията да употребява остаряла техника, а аз да се возя в нова лимузина. Трябва да има морал ".

Каракачанов в никакъв случай не е имал пристрастеност към скъпите коли. Служебните коли на Вътрешна македонска революционна организация са Дачия, освен това от по-евтиния модел, който не е 4х4. Докато беше народен представител той имаше право да употребява парламентарна кола, само че съвсем в никакъв случай не го правеше, а се восеше в бялата Дачия на Вътрешна македонска революционна организация, която смени античното зелено Деу след 30 години работа и над милион навъртени километра.

За разлика от него министър председателят Бойко Борисов не се посвени да се забърка в най-грозния скандал, единствено и единствено да кара най-лъскавата кола в страната. Преди 2 години 4 Държавни горски предприятия пуснаха поръчки за най-скъпите вероятни джипове. След абсурда обасниха, че ги купили, с цел да возят шейхове на лов. Нито един шейх обаче по този начин и не се появи, а се оказа, че колите в действителност са за Бойко Борисов, който се появи на селско събитие персонално шофирайки Тойотата за шейховете.



След абсурда НСО вкара понятието " случаен водач ", с цел да оправдае нарушаването на разпоредбите. Борисов пък заплаши, че към този момент ще се вози на лада, само че по този начин и не бе видян да го направи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР