Красимир Каменов – Къро, който вчера сутринта бе брутално разстрелян

...
Красимир Каменов – Къро, който вчера сутринта бе брутално разстрелян
Коментари Харесай

Афера: Къро и останалите жертви на разстрела в Кейтаун били с белезници

Красимир Каменов – Къро, който през вчерашния ден сутринта бе брутално разстрелян в къщата си в предградие на Кейптаун, ЮАР, дружно с дамата, с която живее на брачен начала – Гери, един от гардовете си и икономката на къщата, от три месеца е бил хаберлия, че против него се готви нападение, разкри АФЕРА.
Къщата му е била цитадела, на всички места е имало записващи камери, а самият той е ходел с бронежилетка, охранявана от гардове.
Вчера сутринта трите деца не Къро – на 13, 11 и 8 години са били закарани с микробус в българското учебно заведение, където са учили, от охранител на Къро. Останалите охранители са отишли да упражняват.
След като децата са били оставени в детската градина, микробусът, който ги е закарал се връща в дома на Къро и в мига, в който се отваря вратата с цел да влезе, два други микробуси изскачат и нахлуват дружно с него.
От тях наскачат деветима мъже, някои от които облечени в униформи с надпис DEA, а останалите – с жилетки POLICE.
Влизат в двора и стартират да крещят на излезлия Къро и брачната половинка му Гери, както и на икономката и гарда – да легнат мигновено по очи на земята.
Къро е извикал, че няма проблем, и че ще легнат с лице към земята.
Претърсват ги и им поставят белезници.
Питат дали има някой още в къщата, получават отговор – „ не “, само че претърсват целия регион на двора и къщата, която се оказва в действителност празна.
След което, както са легнали с лице към земята, първо разстрелват Къро с един патрон първо в главата, след това в гърдите, а по-късно по същия метод – патрон в главата, след това патрон в гърдите – разстрелват и жена му Гери, гарда му, и икономката на къщата.
Убийството безусловно наподобява на екзекуция.
Според източниците ни от непозната познавач.служба, не трябва да се изключва опцията обаче, да е имало очевидец на убийствата, като не дават никакви детайлности по тематиката.
Изключително значимо е да се означи, че дамата, с която живее Къро – Гери е американска гражданка с американски паспорт, което значи, че американските служби също ще се заемат с следствие на злокобното закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР