Красимир Джуров и Радослав Панталеев отпаднаха от европейското първенство по

...
Красимир Джуров и Радослав Панталеев отпаднаха от европейското първенство по
Коментари Харесай

Джуров и Панталеев отпаднаха на европейското първенство по бокс

Красимир Джуров и Радослав Панталеев отпаднаха от европейското състезание по бокс за мъже в Ереван. Българските национали позволиха провали в днешните си мачове на кръга в арменската столица. 

В категория до 63.5 кг Джуров отстъпи на Ахмад Щиви от Израел. Българинът не съумя да покаже най-хубавото, на което е кадърен и загуби с 0:5 съдийски гласа. 

Във вечерната сесия Радослав Панталеев боксира при 92-килограмовите против доста класния и мощен кубинец Емануел Рейес, който се състезава за Испания. Бронзовият медалист от Световното състезание през 2019 година се хвърли в здрава борба, като беше покрай поврат в мача, в който изоставаше след първите два рунда. В последна сметка обаче финалният взлом не бе задоволителен и Панталеев отстъпи с 2:3 гласа.
В петък на кръга ще се качат четирима български национали. Ергюнал Себахтин (48 кг) ще се изправи против ирландеца Рики Несбит. Шесткратният европейски първенец при младежите и мъжете Даниел Асенов (54 кг) ще срещне Салах Омар (Германия). Хавиер Ибаниес (57 кг) ще боксира с Небил Ибрахим (Швеция), а в категория до 80 кг Кристиян Николов ще се изправи против сърбина Артьом Агейев.
По обявата работи: Антони Йорданов
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР