Красимир Балъков ще е новият национален селекционер на България. Той

...
Красимир Балъков ще е новият национален селекционер на България. Той
Коментари Харесай

Балъков сменя Хубчев

Красимир Балъков ще е новият народен селекционер на България. Той заменя Петър Хубчев, който към този момент е подал молба в БФС за овакантяване.

Сегашният управител на Етър към този момент е одобрен от Боби Михайлов. Остава единствено назначението му да бъде официализирано. Проблем сега се явява съвещание на Изпълкома. Очаква се в къси периоди Михайлов да свика колекция, с цел да се разгласи решението за Бала.

Хубчев пък би трябвало да заплати 3 заплати, с цел да разтрогне контракта си. Дотук се стигна, откакто от БФС са отказали да подпишат молбата му за овакантяване и в действие влиза срокът на предупреждение. То е 3 месеца, като съгласно източници от " Бояна " това е било категорично предпочитание на Хубчев, когато той е подписвал своя контракт с БФС през 2016 година Така експертът ще стане свободен чак на 1 август. Другият вид е да си заплати 3 заплати, като сумата е към 100 000 лева За напускането му загатна членът на Изпълкома и началник на Славия Венци Стефанов.

Петър Хубчев е считан за сигурен нов треньор на Левски, само че не е ясно дали от " Герена " ще желаят да платят тези пари. Възможно е някогашният бранител на " сините " изобщо да не стигне до треньорския пост на " Герена ".

Идеята на клубното управление е била Хубчев да е треньор, а Димитър Димитров състезателен шеф. Херо към този момент завърши с казахстанския Иртиш, като клубът от Павлодар назначи Сергей Климов на неговото място. Сега Димитров ще даде Иртиш на съд поради метода, по който двете страни се разделиха. Казахстанците се пробваха да го изиграят и да го уволнят дисциплинарно за отсъствие на работа, с цел да си спестят неустойката по контракта. Но по всичко проличава, че ще им се наложи да заплащат.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР