Красавицата Александра Георгиева, шеф на балета на Фридрихщатпалас“ в Берлин,

...
Красавицата Александра Георгиева, шеф на балета на Фридрихщатпалас“ в Берлин,
Коментари Харесай

Първата жена на Христо Шопов: Той е женкар и откачалка, но не е насилник!

Красавицата Александра Георгиева, началник на балета на „ Фридрихщатпалас “ в Берлин, е най-успялата ни балерина в света. Малцина през днешния ден помнят, че достолепната дама е първата брачна половинка на артиста Христо Шопов. Двамата се срещат напълно млади преди повече от 35 години и имат бурна връзка и една щерка - Невена.

Александра резервира безмълвие след абсурда към Христо с извадения револвер, само че съгласно нейни близки била шокирана от обвиняванията и ги намирала или за инсценировка, или за дело на психологично болен човек.

" Ицо е пораснало дете и си е същинска откачалка, само че е некадърен на принуждение ", твърдяла Александра. - " За толкоз години не съм го видяла да смачка и муха. Други са му пороците, с това непрекъснато преследване на фусти ", подсмихвала се балерината.



И признава, че е напуснала артиста поради непрекъснатите му забежки с млади девойки. " Разделихме се поради фенките на Христо Шопов след кино лентата „ Вчера “. Защото го ревнувах, а не тъй като бил гей, като твърдяха слуховете. Ние с първия ми мъж постоянно сме били другари и сме се подкрепяли взаимно. "

Според нея със звездата ба БГ киното Христо Шопов нямало по какъв начин да останат дружно, тъй като фантазията й била да работи в Германия като балерина, а артистът таман бил станал известен у нас. „ Кариерата му потегли бързо, пък аз завоювах конкурс в чужбина и трябваше да работя. Разделихме се, само че се веселя, че той се съгласи щерка ни Невена да бъде с мен “, споделя с днешна дата Алекс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР