20 бона платил Митьо Пищова за пейсмейкър в германска болница.

...
20 бона платил Митьо Пищова за пейсмейкър в германска болница.
Коментари Харесай

С пейсмейкър и две млади любовници : Митьо Пищова проси от богати приятели

20 бона платил Митьо Пищова за пейсмейкър в немска болница. Откакто е с новата американска машина, любимецът на народа е като пушка и не чувствал зной, а двете му нови любовници били в възторг от него.

Това показа бохемът от Арбанаси, който в последните години минава през извънредно тежък здравословен интервал.

„ Добре съм, ходя умерено към този момент, не се запъхтявам, джасам здрава. Имам две нови любовници на по 24 години. Един месец доста ме болеше, до момента в който машинката се настани и още месец, до момента в който я одобри тялото. Но се привиква, в този момент няма проблем. Пия специфични американски медикаменти за 840 лева на месец ”, показа Димитър Маринов.

Преди броени дни Пищова погребал единия от двамата см братя - Иван от Габрово. „ С 12 години е по-млад от мен. Имаше рак с разсейки, махнаха му жлъчката, само че не съумяха да го спасят “, разкрива детайлности Митьо.

Още на идващия ден след опелото любимецът на народа почнал подготовка за следващия конкурс за хубост, който организира. Този път „ Мис Модел на България ” ще бъде в именития хотел на Митко Пайнера в Харманли от 17 до 20 април.

През предишното лято Митьо Пищова се закрепи след едномесечни кални бани в Поморие. Престоят му е подарен от непосредствен другар за рождения му ден точно на Голяма Богородица на 15 август. След процедурите и почивката на морския бряг любимецът на народа се усеща като прероден. Бохемът от Арбанаси планува възстановителни процедури и в Павел баня след два месеца, като до тогава се отдава на новата си фикс идея - разведени майки от 28 до 33 години.

Животът на Пищова е низ най-много от здравословни проблеми през последните години. В началото на декември 2020 година Митьо даде теле за курбан, откакто мина извънредно тежко през ковид. Година и половина по-рано се подхлъзна и нарани тежко три прешлена на гърба. В Израел лекари му вграждат пластини с болтове а гръбнака, които да го придържат. Преди това Митьо прежния два инфаркта, едвам не му ампутираха крайници поради гангрена, месеци наред бе лекуван във великотърновската болница, придвижваше се с проходилка у дома и съумя да се пребори за живота си. А по-късно лежа в болница и поради кръвоизлив в дебелото черво. Затова и финансово ситуацията на Пищова не е по никакъв начин розово, а парите за пейсмейкъра в Германия и средствата за медикаментите всеки месец поемал негов правилен от години приятел.

„ От това се устоявам единствено - провеждането на състезания за хубост и помощта на мои близки богати другари, които обичам. Нека всички, които почитат любимеца на народа, да се свържат с мен на телефон 0895 83 63 63 и да оказват помощ кой с каквото може ”, помоли се Митьо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР