Кралят на Великобритания Чарлз III награди главния редактор на американското

...
Кралят на Великобритания Чарлз III награди главния редактор на американското
Коментари Харесай

Крал Чарлз III награди с висше държавно отличие главния редактор на Vogue

Кралят на Англия Чарлз III награди основния редактор на американското списание Vogue Анна Уинтър с медал за заслуги към изкуствата и науките, оповестява WWD.

73-годишната Ана Уинтор, която към този момент носи купата Дама Командор на Ордена на Британската империя, стана джентълмен и на Ордена на достойнството. Тази купа е най-високото отличие и се присъжда за „ забележителен принос към изкуствата, науките, медицината или обществената администрация за нескончаем интервал от време “. Броят на членовете на ордена не може да надвишава 65 души. Към днешна дата измежду носителите на ордена са Пол Смит, Дж. К. Роулинг, Елтън Джон и Пол Маккартни.

Освен Анна Уинтор, почетна премия от Крал Чарлз III за заслуги в региона на модата получи и сръбската  сръбската дизайнерка и създател на марката Росксана Илинчич.  Тя е известна в сектора като ​​„ кралицата на актуалния искра “, а ярките и необикновени сбирки на Роксана стават тематика на полемика на всяка седмица на модата в Лондон. Неотдавна беше обявено, че основният редактор на Vogue Анна Уинтур търси персонален помощник със заплата от 60 000 $ годишно.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР