Кралското семейство изненада хората, които току що са си казали

...
Кралското семейство изненада хората, които току що са си казали
Коментари Харесай

Уилям и Хари се появиха заедно пред чакащите за последно сбогом с кралицата

Кралското семейство изненада хората, които одеве са си споделили последно довиждане с кралица Елизабет II, нощес залез слънце. В първата кола ясно се виждаха лицата на принц Уилям и Хари. Емоцията от появяването на кралското семейство измежду хората беше явна, предава пратеникът на Euronews Bulgaria Юлиян Стоянов.

А повода за приятната изненада – по този начин наречената традиция на Кралското бдение. Принц Уилям и Хари, дружно с останалите внуци на кралицата, застанаха до ковчега. Амадиб Корам излезе от постройката на Народното събрание със сълзи в очите и признателна, че е срещнала нови другари.

 
Останах без думи. Бяхме вътре и принц Уилям беше тъкмо до мен. Бях на седмото небе. Дойдохме тук в 6:30, идваме от Бирмингам, само че вървейки на опашката се срещнахме с прелестни хора. Дори със гибелта си съумява да събере хората дружно.
Амадиб Корам

Грижата за фамилията и дребните му деца не попречиха на Никола Стендин да се елементарни с кралицата.

 
Беше много прочувствено. Дори когато видяхме всичките внуци на кралицата и като ги видяхме дружно като едно семейство, методът по който те би трябвало да бъдат дружно през това време – това го направи даже по особено. И съм сигурна, че сега кралицата би била горда с тях.
Никола Стендин

След 14 часа очакване в километричната опашка Джил и Дорин са единомислещи - струва си.
„ Никога повече няма да се оплача, че съм се редяла някъде на опашка за 30 минути “, сподели Джил. „ Британци сме, да чакаме на опашка е в нашето ДНК “, пошегува се Дорин.

 
 306073111 770961290840572 1091663008452276981 N Снимка: Юлиян Стоянов
А даже след половин денонощие очакване, искащите да поднесат цветя на обичаната им кралица за финален път не стопират да прииждат към Бъкингамския замък. Много от тях разпънаха палатки пред Биг Бен и постройката на Народното събрание.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР