Кралица Летисия е една от най-елегантните кралски особи в Европа,

...
Кралица Летисия е една от най-елегантните кралски особи в Европа,
Коментари Харесай

Тайната е разкрита: Ето как кралица Летисия постига идеалната си фигура

Кралица Летисия е една от най-елегантните кралски особи в Европа, която провокира удивление с безупречния си жанр и стройна фигура.

Как обаче съумява да поддържа страхотната си форма 49-годишната кралица на Испания? Според експерти, брачната половинка на Филип VI е огромен почитател на спорта - прави физически извършения всеки ден, върви доста пешком, прави йога и силови извършения. „ Кралица Летисия следва рутина, която ѝ оказва помощ да остане в съвършена форма. Тя редува силовите тренировки с разходки и йога “, сподели източник, непосредствен до фамилията.

Думите му бяха доказани и от персоналния треньор на кралската персона - Хосе Игнасио Ернандес-Коронадо, който означи, че такава фигура може да се реализира единствено посредством верен набор от извършения. „ Три дни в седмицата тя работи върху мускулите на ръцете – укрепването на ръцете изисква старания и самообладание, само че кралица Летисия се оправя чудесно с това. Тя рядко нарушава режима си и се пробва ясно да съблюдава всички рекомендации “, сподели Хосе Игнасио Ернандес-Коронадо.

В допълнение към това, служителка на двореца Сарсуела (официалната резиденция на кралицата и краля на Испания) сподели, че Летисия по принцип е доста дисциплинирана - съгласно дамата, брачната половинка на крал Филип ясно следва ежедневния си режим, тя става и си ляга едновременно всеки ден, яде в избрани часове и поддържа нужното равнище на физическа интензивност: „ Тя става рано, към 7 сутринта и нормално употребява утринните часове, с цел да тича из градината на двореца. Освен това, при нея постоянно идва персонален треньор - той създаде специфичен подготвителен проект за кралицата, в който се редуват силови и кардио натоварвания, а също така, тя се е занимавала с бокс преди.”

В същото време тренировките биха били ефикасни, единствено в случай че се съблюдава диета и кралица Летисия явно е наясно с това - съгласно източници, близки до кралското семейство, брачната половинка на крал Филип се придържа към Средиземноморска диета и заобикаля артикули, съдържащи захар. „ Протеините (в пилешкото и рибата, както и в някои зеленчуци), са структурната основа на мускулите и са нужни за производството на мускулни нишки, тъй че кралицата се концентрира извънредно върху протеиновите артикули “, изяснява Хосе Игнасио.

Освен това, понякога, кралица Летисия следва и диетата на Периконе, която включва банкет на храни, които понижават възпалението и имат антиейдж свойства.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР