Кралица Елизабет почете покойния си съпруг принц Филип със специална

...
Кралица Елизабет почете покойния си съпруг принц Филип със специална
Коментари Харесай

Защо кралица Елизабет избра за възпоменанието на принц Филип зеления цвят

Кралица Елизабет уважи починалия си брачен партньор принц Филип със специфична възпоменателна работа във вторник. Херцогът на Единбург умря предишния април на 99-годишна възраст.

Освен със специфичните музикални селекции на обичани песни на принц Филип и флоралните аранжировки, въодушевени от сватбения му ден с Елизабет, 95-годишната кралица уважи своя брачен партньор и посредством стила си.

Тя носеше костюм в характерен колорит на зеления цвят, което бе тънко кимване към Филип - защото тъмнозеленият нюанс е цветът на формалната ливрея на принца. Известен като " единбургско зелено ", той е бил употребен даже за униформите на личния състав на принца и персоналните му коли.

Land Rover в наситено зелен цвят бе и автомобилът, който пренасяше ковчега на принц Филип на погребението му предишния април.

A и кралицата напълно не беше единствената, избрала цвета за случая. Няколко присъстващи, в това число принцеса Ан и Камила, херцогинята на Корнуол, също бяха подбрали тъмнозелени дрехи за случая.
 Снимка 568695
 

Към формалната гала се причислиха доста от членовете на кралското семейство, измежду които и принц Уилям и Кейт Мидълтън, дружно с по-големите си деца - принц Джордж, и принцеса Шарлот.

Главният компаньон на кралица Елизабет за церемонията, по категорично нейно гледище, бе синът ѝ Андрю. Това е първата му обществена поява след делото за полово принуждение.

" Това демонстрира, че тя в действителност обича сина си ", споделя кралският коментатор Робърт Джобсън. " Нещо повече - тя му има вяра. И макар, че Андрю изпитва към момента усложнения да взе участие в публичния живот, той въпреки всичко отдаде дължимата респект към татко си - който, от своя страна, бе горделив със сина си и неговата службата в Кралския флот. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР