Кралица Елизабет II почина на 8 септември на 97-годишна възраст.

...
Кралица Елизабет II почина на 8 септември на 97-годишна възраст.
Коментари Харесай

Разкриха истинската причина за смъртта на Елизабет II

Кралица Елизабет II умря на 8 септември на 97-годишна възраст. Тя прекара последните си дни в замъка Балморал в Шотландия и както наподобява се е криела там от всички.

Само преди две години Елизабет II шумно отпразнува 95-ия си рожден ден.  Въпреки напредналата си възраст, тя постоянно беше в добра форма и въодушевление, а мнозина се майтапиха: „ Кралицата ще ни надживее “. След гибелта на брачна половинка ѝ, принц Филип, положението на кралицата мощно се утежни.

Официалната причина за гибелта на Елизабет II е напреднала възраст. Но както се оказва, това не е единственото нещо, което е могло да убие кралицата. Кралският биограф и другар на принц Филип Джайлс Брандрет написа в новата си биографична книга „ Елизабет: съкровен портрет “:

За всичко е отговорен е ракът!

Чух, че кралицата е страдала от миелома - рак на костния мозък. Тази диагноза изяснява умората, загубата на тегло и „ проблемите с напредването “, за които постоянно се говореше през последната година от живота ѝ. Най-честият признак на миелома е болежка в костите, изключително в таза и долната част на гърба.
Истината е, че Нейно Величество постоянно е знаела, че времето ѝ е лимитирано. Тя е приемала всичко това с цялата изящност, която може да се чака от една кралица.

 

Дворецът нито удостоверява, нито отхвърля изказванията на писателя Джайлс Брандрет, който в действителност е бил другар на брачна половинка на починалата кралица и е знаел доста от тайните на кралското семейство.

Вярно е, че на обществеността е известно доста малко за здравето на кралицата по време на нейното ръководство. През последната година на престола ѝ се наложи да анулира няколко публични събития заради неразбираемата дефиниция „ заради влошено здраве “. Но все пак ужасно разобличаване кралицата продължава да извършва отговорностите си до последния си ден.

 Елизабет II

Брандрет написа, че кралските ѝ отговорности разсейват Елизабет от огромната ѝ тъга след гибелта на брачна половинка ѝ през април 2021 година

„ Когато принц Алберт умира, кралица Виктория се отдръпва от света. Когато принц Филип умря, кралица Елизабет II отиде да се срещне с него ", отбелязва той.

 
ДА СИ ПРИПОМНИМ:
 

 

 

 

 

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР