Кралица Елизабет II от Великобритания има изкуствена ръка, която ползва,

...
Кралица Елизабет II от Великобритания има изкуствена ръка, която ползва,
Коментари Харесай

Заподозряха, че английската кралица има изкуствена ръка

Кралица Елизабет II от Англия има изкуствена ръка, която употребява, когато се уморява да вдигне същинска си ръка. Тази вест се популяризира по целия свят с помощта на таблоида Дейли Мирър, представен от Блиц.

В една от своите публикации публицистите от обявата подсигуряват точността на информацията, като се базират на източници, близки до Нейно величество, и на книгата на Робърт Хардмън " Кралицата на света ", в която дъщерята на кралицата, принцеса Ан, споделя историята за тайнствена ръка.
 



Оказва се, че механичната " протеза " на Елизабет II й била подарена на смешка преди няколко години от австралийски студенти. Кралицата в действителност харесала подаръка. Ан твърди, че майка й не е употребила изкуствена ръка на обществено място, само че в фамилията устройството се е трансформирало в обичана тематика за смешки.



Междувременно някои придворни се втурнаха в догадки, че аварийните й крака въпреки всичко са употребявани по-често. Нищо чудно, че непрекъснато носи ръкавици. Вярно е, че специалистите по етикета споделят, че носенето на ръкавици се диктува единствено от съображения за деловитост. Всеки ден монархът се ръкува с десетки хора и в този случай предаването на микроби посредством контакт е неизбежно. И защото кралицата към този момент е на 92 години, тя не се нуждае от спомагателен контакт с нездравословни микроорганизми.



Според геронт-психиатърката Мария Гантман в такива напреднали години доста хора мъчно даже да седят. Така че не е изненадващо, в случай че антуражът на кралицата търси способи да я облекчи във към този момент сведените до най-малко монархически отговорности. А с възрастта кралицата освен почнала да заобикаля ръкуванията, само че и непрекъснатата нужда да маха на тълпата я измъчвала и по тази причина изкуствената ръка била скъпа.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР