Кралица Елизабет II, най-дългогодишният монарх на Обединеното кралство, навършва 92

...
Кралица Елизабет II, най-дългогодишният монарх на Обединеното кралство, навършва 92
Коментари Харесай

Диетата на кралица Елизабет, която я поддържа в перфектно здраве

Кралица Елизабет II, най-дългогодишният монарх на Обединеното кралство, навършва 92 години през тази година. Много неща са се трансформирали в света по време на нейното ръководство, само че нейните желания за храна не са се трансформирали доста, съгласно формалния й кралски готвач. Два пъти седмично Кралицата получава лист с предложенията за меню и отбелязва предложенията, които харесва. Какви варианти има в този лист?

1. Чай с бисквити преди закуска

Кралицата стартира деня си с чаша благоуханен чай, без захар и няколко бисквити

2. Закусва зърнена закуска и препечени филийки

Типичната закуска на кралицата включва плодове и зърнена закуска. Понякога закусва препечена филийка с конфитюр или мармалад и в доста специфични случаи бъркани яйца с пушена сьомга и трюфели.

3. Чаша джин преди обяд

Очевидно е, че Нейно величество обича да пие коктейл преди обяд: джин с доста лед и парче лимон. Рецептата за този коктейл може да се откри онлайн.

4. Никакво нишесте за обяд (и вечеря)

Кралицата обядва в 13:00 часа. Обикновено обядът включва риба на скара, спанак, тиквички или просто пиле на скара със салата. Кралицата заобикаля нишесте, тъй че съвсем не яде картофи, ориз и така нататък

5. Следобеден чай с торта и сандвичи

Следобедният чай постоянно се сервира с медена торта или торта с крем, както и с шоколадова бисквитена торта, която Нейно Величество обожава. Според някогашния основен готвач McGrady два типа сандвичи са наложителни със следобедния чай, като да вземем за пример краставица, пушена сьомга и яйце с майонеза или шунка и горчица.

6. Добре изпечена пържола за вечеря

Кралица Елизабет II избира месото от локалните ферми за вечеря. Любимата й храна е пържола, поднесена със сос от гъби, сметана и уиски. Понякога яде агнешко, говеждо, овче и така нататък Независимо кой тип месо е, би трябвало да е добре изпечено. Основното ядене е последвано от ягоди или праскови, отглеждани в оранжерии в замъка Уиндзор.

7. Чаша шампанско след вечеря

Някои източници настояват, че кралица Елизабет II приключва деня си с чаша шампанско. Това шампанско евентуално е определено от осемте марки (например Bollinger, Lanson и Krug), на които са издадени кралски заповеди. Кралските заповеди демонстрират, че стоките се доставят на член на кралското семейство.

8. Шоколад

Макгрейди, някогашният кралски готвач, загатва, че кралицата обича шоколада. Любимият й вид шоколад е тъмният шоколад ( " колкото по-тъмен е, толкоз по-добре " )

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР