Козметични промени в Кабинета Борисов 3 след Коалиционния съвет при

...
Козметични промени в Кабинета Борисов 3 след Коалиционния съвет при
Коментари Харесай

Козметични промени в кабинета Борисов 3 - сменят четирима министри

Козметични промени в Кабинета " Борисов 3 " след Коалиционния съвет при премиера. Въпреки промяната на 4-ма министри, действителни разбърквания по структурата или водачеството няма. Това стана ясно на брифинг след срещата на ръководещите съдружни сътрудници в Министерския съвет. Промените разгласи министър председателят Бойко Борисов.
Рокади ще има в 5 министерства : на туризма, на вътрешните работи, на опазването на здравето, на финансите и н стопанската система. Реално се сменят 4-ма министри , като вицепремиерът Марияна Николова ще поеме и поста министър на туризма.
Сменят се: министрите на туризма Николина Ангелкова,

на стопанска система Емил Караниколов,

на вътрешните работи Младен Маринов,

и на финансите Владислав Горанов.

Кой поема постовете им?
" Към този миг се обединихме по няколко тематики. Първо одобряваме оставките на тримата министри: Маринов, Горанов и Караниколов, плюс оставката на министъра на туризма Ангелкова. На тяхните места още през днешния ден ще бъдат входирани, с цел да влезнат в Народното събрание, предлагаме: На местото на вътрешният министър Младен Маринов - Христо Терзийски, който сега управлява Групово дело " Полиция " - офицер от кариерата, всички го познават; На местото на Емо Караниколов като министър на стопанската система - неговият заместител Лъчезар Борисов - това е и гледище на сътрудниците (бел.ред. от Коалиционния съвет.); На местото на Владислав Горанов като министър на финансите връщаме Кирил Ананиев. А по тази причина на министерството на опазването на здравето - проф. Костадин Ангелов - началник на Александровска болница. За министър на туризма предлагаме вицепремиера Марияна Николова да поеме поста вицепремиер и министър на туризма. ", разгласи Борисов.
Цялата конференция след Коалиционния съвет можете да наблюдавате в идващото видео:
Сподели с твоите другари
 
Очаквайте детайлности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР