КозирогАко имате връзка или сте щастливо семейни, погрешните комуникации ще

...
КозирогАко имате връзка или сте щастливо семейни, погрешните комуникации ще
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Козирог, Водолей и Риби за месец СЕПТЕМВРИ

Козирог

Ако имате връзка или сте щастливо фамилни, неправилните връзки ще бъдат по-вероятни този месец! Предоставете на колегата си малко повече пространство, когато е належащо, и поддържайте ясните и почтени диалози. Може да се радвате на непрекъснат поток от финанси през този месец, все пак имайте едно на разум да спестите малко пари за черните дни! Най-добре е да проучите вероятните резултати и да помислите за плюсовете и минусите на всеки бизнес начинание или инвестиция. Ще  имате някои благоприятни условия за печелене на повече пари.

Водолей

Обърнете внимание на алената секция от светофара във вашата връзка! Вашите другари и семейство може да са ви предупреждавали от известно време, до момента в който вие сте ги пренебрегнали. Не е елементарно да слушаш какво имат да кажат, само че от време на време е за ваше положително. Отделете време този месец, с цел да прекарате известно време сами, с цел да си починете и да се възстановите. Отървете се от отрицателната и нездравословна работна среда и потърсете позиции, които могат да ви разрешат да работите по-спокойно, надалеч от токсичните шефове или сътрудници. Погрижете се първо за здравето си и финансовата ви облага ще пристигна по-късно!

Риби

Този месец ще изпитате нова сила, само че от вас зависи да определите по какъв начин ще се отрази тя на вас и на хората към вас. Възползвайте се от тази сила за новото начало и с цел да извлечете от обичайния метод на мислене към модерните подходи, които ще революционизират метода ви на работа. Като цяло, вярното обмисляне може да ви обезпечи положителни спестявания този месец. Сатурн може да ви даде скъпи контакти и триумф в бизнеса и връзката, а бизнесът, обвързван с пътешестване, може да ви даде предстояща облага.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР