Който открил любовта, открил, който целувал, целувал, Ергенът“ спира. След

...
Който открил любовта, открил, който целувал, целувал, Ергенът“ спира. След
Коментари Харесай

Край на „Ергенът“?

Който разкрил любовта, разкрил, който целувал, целувал, „ Ергенът “ стопира. След като в продължение на 3 години скандалното риалити замърсяваше ефира на bTV, отсега нататък няма да се снима повече. Шоуто се оказа прекомерно скъпо за малкия екран след възбраната на рекламите на хазарт, довели до внезапен спад на приходите им.

 

Кандидатките да открият любовта си по малкия екран, отсега нататък ще си останат единствено с подадените документи за кастинг, настояват осведомени. Лицензът за „ Ергенът “ на „ Warner Bross “, притежател на правата на шоуто, се оказал прекомерно безценен на фона на намаляващите доходи от реклама. Макар като цяло риалитито да се радва на добър рейтинг, подготовката му коства на медията няколко милиона, които би трябвало да избият с реклами. След като обаче тази пролет Народното събрание забрани хазартните реклами, които бяха главният източник на пари на малкия екран, нещата се трансформират фрапантно.

Резултатът от изпразнената каса е бил усетен стремително и се е наложило медията да направи съкращения в бюджета и шефовете са отрязали най-скъпото перо – „ Ергенът “.

Другият фактор, оказал въздействие върху решението е, че фотосите са месеци преди излъчването, и постоянно до момента на старта на шоуто е изтичала информация и победителките са ясни преди края му. Очевидно в екипа има къртици, издаващи сякаш секретната информация на избрани медии. Тъй като интригата изчезва още първоначално, тази година това е блъснало съществено по рейтинга на шоуто.

 

За момента от малкия екран не са съобщили публично за прекъсването на „ Ергенът “ и даже тече набиране на кандидатки. В bTV обаче това, че има кастинг, надалеч не значи, че безусловно ще има и шоу. Разбира се, не е изключено да има нов сезон, само че един Господ знае кога…

Както е известно и за „ Фермата “ е разгласен кастинг, само че тази година риалитито няма да се снима.

За „ България търси гений “ пък кастинги се афишират от време на време с масирани реклами, само че последният излъчен досега сезон е от 2022 година и най-малко към този момент не се възнамерява последващо издание.

 

По всяка възможност кастингът за четвъртия сезон на „ Ергенът “ ще бъде застигнат от същата орис, само че ще послужи за събирането на база данни за възможни нови участнички.

Данните ще влязат в приложимост единствено в случай че се откри задоволително благонадежден нов източник на приходите, който да може да покрие загубите от неразрешената реклама на хазарт. Това значи, че за момента Алек Младенов, който избяга от риалитито не с мома, а с мама, ще остане последният основен воин на риалитито у нас за момента.

Автор: Уикенд


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР