Който не е гледал в тази неделна сутрин церемонията по

...
Който не е гледал в тази неделна сутрин церемонията по
Коментари Харесай

Мон Дьо пере най-добре

Който не е гледал в тази неделна заран церемонията по единственото, специфичното, особеното, нетипичното и какво ли още не като поръчка изявление с персоната Дьона, може и да не се къпе през днешния ден.

Прелюдията е блестяща – първо самият интервюиращ дава изявление, в което трагично коментира, че идното изявление е като никое друго, доста е особено, такова не е правил, тъй като тематиката била общественозначима.

Заедно с другата водеща дават указания на феновете по какъв начин би трябвало да се гледа това изявление. Не по какъв начин би трябвало да се вземе е значимото, а по какъв начин фенът е задължен да го гледа – безрезервно към медията, несъмнено. Тя каквото е могла, е направила, щом е докарала подобен топ посетител в студиото.

Следва роман по какъв начин съобразителният водещ се е добрал до най-желаната, само че видиш ли, сложил ѝ условия – ще ѝ задава въпроси (уха, ще има въпроси в изявление, не е ли малко прекомерно?).

Другата водеща също е впечатлена: „ Имаше ли отговори, на които Дьона споделя, че няма да отговори? “.

Не, безапелационен е Мон Дьо. Даже е предизвестил гостенката, че този път няма да има ни музика, ни нещо, което да е в нейна поддръжка в изявлението. И най-после всеки самичък да си преценява.

Секунди по-късно самото изявление стартира с музика, надписи, трагични стоп фрагменти, спомагателни покрития за укрепване на чувствата. С други думи - стартира си един специфичен трибют към гостенката с всички вероятни монтажни принадлежности.

От него незабавно разбираме, че тя е жертва, несъмнено, че в никакъв случай не би карала или застанала пред камера (сякаш и с второто може да утрепе някого) под въздействието на опиати.

Да, открити са такива в кръвта й, само че те, загатва се, не са занапред. Можело да са отпреди седмици, даже отпреди месеци, разяснява Дьона. Да, случвало се е да протяга ръка към кокаина - въпреки всичко е човек, като всички останали, само че не се гордее с това.

Това с какво се гордее или не, какво употребява или не употребява, си е персонално нейна работа, само че тъй като тезата в този трибют е, че нявга въпреки всичко е посягала, най-важният въпрос – „ Кога последно посегна, преди да те арестуват, до момента в който шофираш? “, остава без отговор. Но пък има музичка.

Сериозна тематика от доста време насам, посред цялата пандемия от шофиране в несъответстващо положение, е точно съществуването на опиати в тестванията при инспекции на пътя или при пътнотранспортни проишествия.

Стабилни са причините, че не може следата от опиат в кръвта да е доказателство за непосредствената му приложимост преди шофирането. Една цигара марихуана, изпушена в събота, да е мотив в четвъртък идната седмица да бъдеш задържан при рутинна инспекция – не е съответно, води постоянно и до търсене на механизъм, по-известен като „ по какъв начин да оправим нещата “.

В същото време точно това е и доводът на всяка една отбрана, даже при тежки произшествия с жертви, с цел да паднат обвиняванията в съда.

Промяна в законодателството е препоръчана и тя към момента се разисква. С нея може да се вкарат съответни количествени параметри за всеки тип опиати, които биха били някакво мерило за времето, в което е използван опиатът.

Нищо от това обаче не става мотив за полемика в това другояче особено изявление.

Дьона върти очи в темпото на центрофуга и подминава въпроса - той не й се задава наново. На фена нали към този момент му е обяснено, че тя ще „ дава отговор на всички отговори “, без значение е какво действително се случва.

Оркестърът си свири, Дьона си е възмутена от подигравките в интернета към нея - по тази причина си постнала оная фотография с нурофена и Коцето. За да се смее дружно с подигравачите, тъй като е доста гадно по този начин да не й се влиза ситуацията.

„ Малко хлапашки реагирах с тази фотография и за това скърбя “, разяснява гостенката и тук всички деца е редно да се замислят, в случай че различен път по този начин по детски решат да се снимат на разсъмване с Коцето и чаша уиски в ръка.

„ А какво ти липсваше в живота, с цел да посегнеш към опиатите? “, забива към този момент същински водещият.

„ Много добър въпрос! “, прави оценка справедливата емпатия гостенката.

Не излиза наяве и какво й е липсвало, несъмнено, не е това задачата на изявлението. То тече 20 минути в народен ефир, само че не дава нито един отговор, нито пък задейства каквато и да било полемика за по-бърза смяна в законодателството, обвързвана с тестванията.

Интервюто приключва с констатацията, че в последна сметка не е умъртвила никого. Така е, и по тази причина сякаш ѝ се дължи опрощение.

Дали в случай че Милен Цветков беше направил изявлението с нея, щеше да остави същото чувство? Няма по какъв начин да разберем. Но неделя въпреки всичко е ден за пране и къпане.

*Дьона може и да се изписва по различен метод, само че по този начин е по-удобно по отношение на водещия. Нали на всички би трябвало да им е комфортно.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР