Койна Русева и Цветана Манева влизат във война в нова

...
Койна Русева и Цветана Манева влизат във война в нова
Коментари Харесай

Койна Русева във война с Цветана Манева

Койна Русева и Цветана Манева влизат във война в нова сага. Двете дами на родното кино и спектакъл ще се изправят една против друга в най-чакания план на Би Ти Ви „ Скъпи наследници ” , научи HotArena .

Драмата с над 170 епизода, ще стартира да се излъчва още от 15 януари. Очаква се тя да промени стандартите за кино и телевизия у нас.

Историята споделя за живота на една разединена фамилия, която би трябвало да се върне да живее на село. А героите в драмата много ще се поизпотят, до момента в който заменят лъскавия живот в града, с възрожденската селска идилия.„

Койна Русева влиза в ролята на богата жена от града, до момента в който Цветана Манева е в облика на мъдра жена от село, чиито директиви ще трансформират напълно живота на семейството и ще им оказват помощ в разбирането на значими житейски уроци.

С пециално за потребностите на плана е построен цялостен възрожденски комплекс. Един от шефовете на Би Ти Ви–Флориан Скала, към този момент изрази мнението си, че този сериал, ще промени визиите за телевизия.

В продукцията влизат паметни артисти като Георги Кадурин, Филип Аврамов, Койна Русева, Цветана Манева, Искра Донева, Валентин Танев, както и Рая Пеева, Димитър Баненкин, Досьо Донев, Дарин Ангелов, Лорина Камбурова, Даяна Ханджиева и даже Орлин Павлов.

Последният даже снима клип към песента на сериала „ Още малко ”, а в лентата влиза в ролята на млад спортист, който се влюбва до уши в героинята на Лорина Камбурова.

Над 2 години се работи по сериала, който е под режисурата на някои от най-големите режисьори. Продуцент е Михаил Менкаджиев, прочут с триумфите си по целия свят.

„ Ще сложим нови стандарти в това по какъв начин се основава и доставя кино за телевизия на българската аудитория ”, разгласи шефът на Би Ти Ви Медия груп Флориан Скала.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР