Кой трябва да се оттегли в тази ситуация? След протестите

...
Кой трябва да се оттегли в тази ситуация? След протестите
Коментари Харесай

Евгений Михайлов: Огромна манипулация е, че българите не са питани за ЕС и НАТО

Кой би трябвало да се отдръпна в тази обстановка? След митингите и юмрука на президентът, Радев към този момент ръководи 23 месеца. (…) Тези, които желаят в този момент импийчмънт, би трябвало да се извинят за това, че го поддържаха за втори мандат. Това сподели в студиото на Нова ТВ Евгений Михайлов, кинорежисьор и някогашен народен представител от Съюз на демократичните сили.

Според него едните би трябвало да се откажат от полета си за Луната и Мисия-21. Защото България има потребност от постоянно ръководство, от тези, които желаят да оказват помощ на Украйна, да влезем в Шенген и еврозоната.

По думите на Михайлов, като участник и очевидец на всички акции, от всички водачи има единствено един, който искаше да бъде определен един, втори и трети път, който надмина и Коствов и цар Симеон, които не получиха втори мандат.

Евгений Михайлов счита като голяма операция изказванията, че българският народ не бил питан за НАТО и Европейски Съюз. Той се аргументира с българската конституция.

Според конституцията у нас има посланичество, съответните партии вкарват представители в Народното събрание. Партиите заемат първо, второ, трето или десето място с помощта на стратегиите си. Вече 30 година, когато в стратегиите на тези партии, които печелят и ръководят страната, акценти са Европейски Съюз и НАТО, е неуместно да се приказва, че народът не е питан и че той е балкански и не знам какъв си. Това е ясно доказателство, че суверенът е за Европейски Съюз за НАТО и всичко друго е операции, разяснява Михайлов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР