Кой презастраховател ще плати 9 млн. евро за "Зелена карта"Причината

...
Кой презастраховател ще плати 9 млн. евро за "Зелена карта"Причината
Коментари Харесай

Акценти от седмицата

Кой презастраховател ще заплати 9 млн. евро за "Зелена карта "

Причината за незабавното търсене на презастраховател е наложеният от края на 2018 година мониторинг от Международното бюро "Зелена карта " над българското. Като формален претекст за него бе посочено, че български застрахователи имат просрочени и отказани компенсации зад граница.

Детективът на укрити благосъстояния

32-годишният Габриел Цукман е доцент в Калифорнийския университет в Бъркли и най-изтъкнатият в света специалист по тематиката къде богатите крият парите си. Неговата докторска теза разкрива укриване на налози за трилиони долари от заможните в световен проект.

ЕЦБ: Предизвикателствата пред финансовата непоклатимост нарастват

Несигурността към вероятностите за световен стопански напредък способства за пристъпи на висока волатилност на финансовите пазари. По-слаб от упования напредък и възможна ескалация на напрежението в търговията може да провокира по-нататъшен спад в цените на активите, предизвестява Европейската централната банка в постоянния си шестмесечен обзор на финансовата непоклатимост в еврозоната.

Половината общини тънат в задължения

Дълговете на общините към края на тримесечието възлизат на 119,9 млн. лева, в това число по бюджета на общините - 111,0 млн. лева, и са образувани от 133 общини, представляващи 50,2 % от общия брой на общините в страната.

Ортаци на Пеевски никнат отвред

Поредна инвестиция, огласена с фанфари: 14 млн лв. на иранеца с български паспорт Муханнед Наджим Абдуллах ал-Науаими отиват за „ Тракия икономическа зона “. Кой е той и стои ли някой зад него? Преди година ненапълно дадохме отговор на този въпрос с обявата „ Иранец замита покупко-продажбите за Полиграфическия комбинат “. Има обаче и още детайлности.

Батакът от датската инвестиция „ Обзор бийч ресорт “ е непристъпен

Призрачните комплекси по Черноморието са нормална панорама. Вече три години синдикът на оповестените в неплатежоспособност няколко сдружения, регистрирани у нас под името "Обзор бийч ресорт ", на вятъра се пробва да разпродаде остатъците от необятно рекламирания преди години план за курортен комплекс със същото име.

Под въпрос ли е обединението „ Обединени патриоти “?

Заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов изрази подозрение до каква степен още съществува обединението "Обединени патриоти ", а след приключването на изборния ден водачът на партията Красимир Каракачанов зададе въпроса по какъв начин ще се гледат в очите в бъдеще с "Атака " и лидера й Волен Сидеров.

Под гумите на джипа на Борисов

Като теглим чертата след евроизборите излиза, че всички печелят, а единствено ние, българските жители, губим. Всички български евродепутати, които отиват в Екологичен потенциал, с нищо не са съдействали за смяната тук, въпреки че са имали тази опция. И в този момент чакаме от същите да извършат смяната в Европейския съюз, каквато и да е тя?!
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР