Кой не иска да изглежда по-млад, отколкото е в действителност?

...
Кой не иска да изглежда по-млад, отколкото е в действителност?
Коментари Харесай

Яжте тези храни, ако искате да изглеждате на 30, вместо на 40

Кой не желае да наподобява по-млад, в сравнение с е в реалност? Всеки човек се стреми към това да резервира хубостта и младостта си във времето. За страдание годините не щадят нито един от нас и оставят следите си върху лицата ни. Появата на бръчки е сигурен знак, че времето не ни е подминало.

Разбира се, генетичното завещание е в основата на нашия външен тип. Едни остаряват по-бързо от други. Храната обаче е идващ фактор, който извънредно доста въздейства на това по какъв начин ще изглеждаме.

Днес ще ви разкрием кои са тези храни, с помощта на които човек може да запази младостта си за по-дълго време.
Ето ги и тях: • Авокадо;
Мнозина се тормозят да си похапват постоянно авокадо, тъй като считат, че точно то би могло да добави няколко сантиметра към талията им. Дали обаче знаете, че става въпрос за потребни мазнини, от които организмът се нуждае?

Ако всеки ден консумирате по едно авокадо, добавено към салата, приготвено като пастет или различен тип, вие освен ще допринесете за контролиране равнищата на холестерола, само че и ще подпомогнете процеса по регенерация на кожата. В авокадото има задоволително количество фолиева киселина, антиоксиданти, калий и витамин C.
• Горски плодове;
Още една храна, която е целесъобразно да похапвате постоянно и в огромни порции. Става въпрос за обичаните ягоди, малини, къпини и всевъзможни други горски вкусотии. Всички те имат антиоксидантни свойства и могат да забавят някои типове клетъчни увреждания.

Боровинките са измежду най-полезните горски плодове. Те усъвършенстват познавателните качества.
• Моркови;
Оранжевият зарзават е извънредно потребен за зрението. Това го знаят и дребните деца и неслучайно родителите им не пропущат опция да го прибавят към храненията. Зеленчукът обаче защищава кожата от фотостареене – предотвратява ранната поява на бръчки, породени от слънчеви изгаряния.
• Цитрусови плодове;
Цитрусите са витаминозни бомби, които си коства да прибавим към хранителния си режим. Наред с това те са източник на фолиева киселина и са способни да предотвратят проблеми с кръвообращението, болки в ставите и други.

Ако заран на гладно пиете лимонен сок, това ще помогне за филтриране на дебелото черво, както и да изхвърлите нездравословните отрови от тялото.
• Зехтин.
Зехтинът е неизменима част от здравословното хранене. Тази потребна лой обаче е и чудесна грижа за кожата. Заради алфа линоленовата киселина, маслиновото олио съумява да хидратира кожата, да я тонизира и да я защищити от прибързано стареене.

Задължително включете към менюто си всички тези храни, тъй като те са изключително значими за вас и вашия юношески тип. Дайте на тялото си това, от което има потребност, с цел да съхраните младостта си за по-дълго време.

Още от ПОЛЕЗНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР