Кой не е чувал за Пиленцата от Монако? Нина и

...
Кой не е чувал за Пиленцата от Монако? Нина и
Коментари Харесай

Пиленцата от Монако: Всеки ден ни е мръсна и бясна гъзария

Кой не е чувал за Пиленцата от Монако? Нина и Боби Манекена, които станаха известни с това...че са известни, са нестихваща сензация в обществените мрежи, а в случай че съумеете да повярвате в стандарта на живот, който показват, можете напряко да им завидите.

Каквото и да си приказваме обаче, Пиленцата са съвършената двойка, а общата им обич към лукса, който e съвсем като вяра и за единия, и за другия, скрепява съюза им от ден на ден с всеки минал ден. Нещо повече - въодушевяват десетки двойки (и не до такава степен двойки) да вършат скечове с облиците им.

 пиленцата от Монако

Дали в действителност Боби и Нина живеят в безконечен разкош, не знаем, само че можем да ги поздравим за неуморния им възторг да поддържат имиджа си всеки ден. За тази задача, сякаш се грижи повече нежната част от двойката, която през вчерашния ден посвети време да дава отговор на въпроси на почитатели в Инстаграм. В поредицата ѝ от отговори научихме, че тя и Боби са дружно от цели 4 години и са сключили брак едвам 6 месеца след запознанството си.

На въпроса пък "Как поддържате тези страхотни тела? ", Нина отвърна, че се хранят здравословно, спортуват и пият доста вода. И въпреки да видяхме друга картинка в представянето им в "Смени дамата ", ще предпочетем да им повярваме.

 пиленцата от Монако

И за край на този исторически Q&A, на въпроса "Има ли мръсна, гневна гъзария ", Нина с горделивост отговори: "Мръсна и гневна гъзария има всеки ден при нас! ", като несъмнено не пропусна да означи, че двамата са не къде да е, а на Френската ривиера - вторият им дом.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР