Кой: Индия срещу Бангладеш Кога: четвъртък, 19 октомври, 14:00 ч. (08:30

...
Кой: Индия срещу Бангладеш
Кога: четвъртък, 19 октомври, 14:00 ч. (08:30
Коментари Харесай

Индия срещу Бангладеш: Преглед на мача от Световната купа по крикет на ICC 2023

Кой: Индия против Бангладеш

Кога: четвъртък, 19 октомври, 14:00 ч. (08:30 GMT)

Продължете да четете

лист от 3 детайла Пет огромни имена кой ще пропусне Световното състезание по крикет през 2023 година В лудия по крикет Кашмир, конфликтът на Световното състезание по крикет сред Индия и Пакистан тества страстите Какво би трябвало да знаете за стадионите за Световното състезание по крикет завършек на списъка

Къде: Международен стадион на MCA, Пуна, Индия

Индия, която е във форма, не желае да стане една от жертвите на разтърсване на Световното състезание по крикет на ICC и реши да не ротира своите играчи на боулинг за мача против Бангладеш.

Два дни откакто Афганистан смая защитаващия първенеца си Англия в Ню Делхи, Холандия, единствената нация, която не взе участие в теста в шампионата, нанесе първото си проваляне на Южна Африка на това Световно състезание в Дарамсала във вторник.

Индия стартира шампионата с хеттрик от победи и е решена да не разреши никакво блаженство да провали акцията им.

„ Когато влезете в международно състезание, всеки тим ще ви сложи предизвикателство “, сподели треньорът по боулинг на Индия Парас Мамбри пред кореспонденти.

„ Независимо дали става дума за Бангладеш или Холандия, ние желаеме да третираме всеки мач еднообразно... Всеки мач за нас е значим, всеки конкурент за нас е значим. “

Треньорът по боулинг също призна приноса, който е направил сеймърът Джасприт Бумра след завръщането си от травма на гърба по-рано тази година.

„ Той ви дава оня пробив, от който се нуждаете в силовите игри, той е добре пригоден да хвърля купа в междинните оувъри и е най-хубавият състезател на мъртва пукотевица “, сподели Мамбри.

Междувременно Бангладеш ще се стреми да надгради последните си резултати против Индия благодарение на своята композиция от млади и ветерани играчи.

Капитанът Шакиб Ал Хасан имаше терзания по отношение на травми предходната седмица, само че евентуално ще играе извънредно значимия мач.

Шакиб би трябвало да направи фитнес тест часове преди мача.

„ Той направи добра сесия за удари през вчерашния ден “, сподели треньорът на Бангладеш Чандика Хатурусинха на конференция преди мача.

„ Той също тичаше малко сред вратата.

„ Очакваме резултата от сканирането, което направихме през днешния ден (сряда).

„ Все още не сме пробвали неговия боулинг. Ще го оценим на следващия ден сутринта и ще вземем решение. “

Бившият батсман от Шри Ланка добави: „ Ако той не е подготвен да играе, няма да рискуваме. Ако е подготвен, има късмет да играе. ”

Представител

Индия беше преобладаващият тим в 40-те еднодневни интернационалните (ODI) срещи със своите съседи, като завоюва 31 мача спрямо деветте победи на Бангладеш.

Въпреки това Бангладеш нанесе проваляне на Световното състезание на Индия, когато завоюва с пет уикета, с цел да провокира огромно отчаяние на Световното състезание през 2007 година Те победиха Индия в последната си двустранна ODI серия.

Формуляр

Индия влиза в мача като безапелационен любимец, с три победи в кошницата и поддръжката на шумна домакинска аудитория. Азиатските първенци ще се опитат да не помнят скорошното си проваляне против противниците си в четвъртък и да останат на върха на таблицата с четвърта победа.

Бангладеш ще се опита да повтори героизма си против Индия в Купата на Азия и последната си ODI серия, която завоюва с 2-1 вкъщи.

Бангладеш: L L W L L

Индия: W W W L W

Новини за тима

Двукратният първенец Индия наподобява се е спрял на вярната композиция, даже в случай че това значи да не се позволяват пейсърът Мохамед Шами и Равичандран Ашвин, който не е на въртене. Тъй като Индия се стреми да резервира своята победна инерция, Шами и Ашвин може да би трябвало да чакат по-дълго за своя късмет.

За Бангладеш включването на Ал Хасан във финалните 11 ще бъде от основно значение за възможностите им да победят домакините.

Бангладеш: Литън Дас, Танзид Хасан, Наджмул Хосейн Шанто, Мехиди Хасан Мираз, Шакиб Ал Хасан (капитан), Мушфикур Рахим, Тоухид Хридой, Махеди Хасан, Таскин Ахмед, Шорифул Ислям, Мустафизур Рахман

Индия: Shubman Gill, Rohit Sharma (капитан), Virat Kohli, KL Rahul, Shreyas Iyer, Hardik Pandya, Ravindra Jadeja, Shardul Thakur, Jasprit Bumrah, Kuldeep Yadav, Mohammed Siraj

Източник: Информационни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР