Кой е Хенрик ФискерДачанинът Хенрик Фискер e известен най-вече като

...
Кой е Хенрик ФискерДачанинът Хенрик Фискер e известен най-вече като
Коментари Харесай

Какво постигна компанията за електромобили Fisker

Кой е Хенрик Фискер

Дачанинът Хенрик Фискер e прочут най-много като дизайнера на спортните класики  и , само че и с това, че още веднъж подвига на крайници невероятна и чаровна марка   електрически автомобили която околко 2011 година бе на път да провокира международна гражданска война със своя хибриден модел .
След като приключва своето дизайнерско обучение, Фискер работи за, а по-късно и за и Илън Мъск. През 2007 година основава автомобилната си компания Automotive, която създава Fisker , само че за съжаление шест години по-късно банкрутира стремглаво. Причините за банкрута са невъзможността компанията да си набира елементи за производството на модела Karma, както и проблеми с противопожарната сигурност на автомобила.
В изявление за английското издание  Хенрик Фискер споделя, че електрическото задвижване и самостоятелното напредване  ще донесат големи промени в автомобилната индустрия  и ще отворят доста благоприятни условия за нови компании. Той споделя, че развитието на технологиите доста скоро ще докара до появяването на нови автомобилни сегменти , за които той твърди, че " никой не е мислил преди “. Ето за какво:

Какви са прогнозите на  Хенрик Фискер

Някои от   обичайните производители реагират на новите трендове със забавяне,  което дава късмет на започващите компании. Но въпреки това новите производители, с цел да се конкурират сполучливо с автомобилните колоси, се нуждаят от така наречен " топ " модели, разнообразни от това, което оферират всички марки. А производителят  даде поръчка, че е подготвен с три такива – лимузина от най-високия клас, Orbit - електрически дрон с високоскоростна интернет връзка, и автомобил за всеобщия пазар, в класа на.

Визионетър Фискер счита, че в бъдеще хората ще употребяват четири до пет транспортни средства, според от обстановката. Това може да бъде електрически велосипед, лична кола или кола чартърен, безпилотна совалка, по тази причина и Хенрик споделя, че в случай че хората обичат една марка, би трябвало да бъдат обслужени във всички тези области.

Как върви компанията Fisker

Компанията, разположена в Лос Анджелис е обществена, откакто през октомври 2020 година излезе на борсата. С дебюта си на борсата цената на акциите на  за малко време се повиши с 56%.

Светът на електрическите коли планува сериозен триумф на Fisker Inc (NYSE: FSR). През 2021 година те имаха голям ритъм на напредък и атрактивна оценка. FSR акциите съставляват една от най-хубавите дълготрайни вложения, споделя анализаторът Муслим Фарук, цитиран от infostock.bg.

Обещаващото пускане е поради това, че компанията създава най-устойчивото електрическо транспортно средство на пазара, евентуално способно да направи гражданска война в промишлеността. До ноември 2021 година за електрическите автомобили си Хенрик Фискер е имал повече от 18 600 поръчки, което е с към 43% повече от четвъртото тримесечие на 2020 гoдина, по данни на infostock.bg. 

FSR акциите са измежду най-евтините акции на електрически транспортни средства във връзка с съотношението цена-счетоводна стойност (P/B). Тяхното планирано съответствие P/B от 5.8 пъти е най-ниското измежду сътрудниците в групата. Освен това Fisker може да се похвали със забележителен паричен излишък от 1,4 милиарда $ без дълготраен дълг с падеж до 2026 гoдина, споделя анализаторът Муслим Фарук, цитиран от infostock.bg.

По данни на управлението на компанията оперативните разноски за 2021 година ще са приблизително 332,5 милиона $, а финансовите разноски ще сформират приблизително 177,5 милиона $. По този метод наподобява, че Fisker ще резервира мощната си ликвидна позиция, до момента в който не доближи цялостния си потенциал.

Бъдещето на Fisker

Досега Fisker е изпълнила индустриалните си периоди и други основни задания. Очаква се доставките на SUV-а да стартират до четвъртото тримесечие на 2022 година. Moделът Ocean на Fisker бе показан през ноември на  и съумя да впечатли специалистите по електромобилност. Ревюта от реномирани автомобилни издания като разясняват неговия моден външен тип, рационална цена и „ екологична атмосфера “.

При създаването на Ocean една от главните цели е била базовата цена на модела да не надмине сумата от 37 499 $.

Повече за модела: 
Fisker Ocean е неповторимо допълнение към света на електрическите коли и притегля интерес, с помощта на въртящ се 17-инчов екран, атрактивна цена и потреблението на рециклирани материали за изработка на интериора. Този няколко обстоятелството ще бъдат от решаващо значение за повишението на FSR акциите до нови върхове през 2022 година, означават специалисти.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР