Кой е действителният премиер на България? Кирил Петков или неговата

...
Кой е действителният премиер на България? Кирил Петков или неговата
Коментари Харесай

Красен Кралев разкри кой е истинският премиер: Началникът на кабинета на Кирил Петков иззе функциите му - любимката Лена коли и беси в Продължаваме промяната

Кой е действителният министър председател на България? Кирил Петков или неговата фаворитка Лена Бориславова?

Това е съществена тематика на размишления в последните дни, изключително към реакцията на Министерския съвет след гласувания моратируим върху цените на тока от предходната седмица.

Припомняме, че тогава ръководещото болшинство изрично поддържа предложение на опозицията, в лицето на ГЕРБ, за мораториум върху цените на електрическата сила, топлинната сила и водата. Но след това се оказа, че са се объркали и на брифинг шефът на кабинета на Петков - Лена Бориславова разгласи, че ще има прегласуване.

" Началникът на кабинета на премиера Кирил Петков публично иззе неговите функционалности. Лена Бориславова разпореди на депутатите от ръководещото болшинство в Народното събрание да трансформират решението си за мораторум върху цените на тока.
свързани новини31084на 15.12.2021
Критикуваха нас, че парламентарната ни група група гласоподава решения по разпореждане на премиера Бойко Борисов. Наистина, смяната към този момент е тук - разпорежданията към болшинството към този момент идват не от премиера, а от началника на кабинета му.

Видяхме и какви би трябвало да бъдат народните представители, както даде обещание Кирил Петков - би трябвало да бъдат послушни.

За протокола: Средната възраст на кабинета на Кирил Петков е 47 години. На кабинета " Борисов " е 44 години. На кабинета " Сакскобурготски " е 42 години.

" Лицата на смяната " не са най-младите политици, не са най-образованите и сигурно не са най-умните. Едно е несъмнено - че са най-неподготвени! ", разяснява депутатът от ГЕРБ и някогашен министър на спорта Красен Кралев в обществените мрежи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР