Ковид в МБАЛ “Иван Скендеров“ в Гоце Делчев са пред

...
Ковид в МБАЛ “Иван Скендеров“ в Гоце Делчев са пред
Коментари Харесай

Ковид леглата в Гоце Делчев пред изчерпване, транспортират болните в Благоевград и Сандански

Ковид в МБАЛ “Иван Скендеров “ в Гоце Делчев са пред привършване, заради което нуждаещите се от хоспитализация ще бъдат насочвани към другите лечебни заведения в региона – в Сандански, Разлог и Благоевград. За това се разпореди шефът на РЗИ-Благоевград доктор Калоянов.

Транспортирането на нуждаещите се от хоспитализация ще става със профилиран автомобил на ЦСМП с съпътстващ медицински екип от МБАЛ-Гоце Делчев след диагностично уточняване на пациента с тест за COVID-19, направена здравна документи и предварителна сделка с приемащата болница.
свързани новини3038на 20.03.2021
“Ковидните отделения са цялостни. Интензитетът е висок – един се изписва, различен постъпва. Приемат се заболели в инфекциозно, вътрешно, в половината от детско, в част от акушеро-гинекологично поделение, в ортопедично поделение, а пациенти с контузии се настаняват в хирургично. Все още има няколко свободни кревати, само че обстановката е динамична и до тази вечер може да бъдат заети. При запълване на потенциала на ковидните ще транспортираме заболели в Благоевград “, разяснява пред “Струма.бг “ тежката обстановка заместник-управителят на МБАЛ “Иван Скендеров “ доктор Ангел Тонгов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР