< Коцето минава всякакви граници < Певецът не се съобразява нито с това,

...
<
Коцето минава всякакви граници
<
Певецът не се съобразява нито с това,
Коментари Харесай

Фенове към жената на Коцето: Озапти разгонения си мъж!

< Коцето минава всевъзможни граници
< Певецът не се преценява нито с това, че наранява брачната половинка си, нито че е татко на пораснали деца.
< Той вилнее като разгонен бик, потресени са очевидци на случката.
< Вероятно скандалното видео е снимано в дискотека, където фолкаджийката е имал присъединяване. На него поп фолк изпълнителят лъсна на клипче в Тик-ток, където е изпаднал в възторг от големите бомби на негова фенка. Буквално е в делириум, като с необикновено наслаждение размята нагоре-надолу обилния бюст на момата, вижда се на клипчето.
< Тя наподобява е негова фенка и примира в прегръдките на ненаситния артист.


< „ Гледай тази мамина душица. Може ли да си накърми децата, бе братле “, пита разгонения чалгар към авера, който снима бруталното видео.
< Видеото е пуснато в мрежата единствено седмица, откакто той още веднъж сластно облизваше устни по друга гърла, Ивка Бейби. Във видеото в Инстаграм първото нещо, което размера вниманието, са щръкналите зърна на водещата.


< При тази панорама Коцето безусловно пощурява, като издава ръмжене и несвързани звуци, като на хищник. Безсрамно, във видеото водещата напряко пита артиста по кое време ще й изнесе частен концерт на пиано. Той дава отговор сластно, че знае, че е инструменталистка и желае първо да му „ посвири на кавал с два меха “.
< „ Наде, озапти разгонения си мъж!Няма позор! А и по какъв начин ще реагират децата ви на тази долнопробност “,потресени са почитатели на Коцето.
< Източник: Лупа.бг

 
<  
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР