Котката на известния моден дизайнер Карл Лагерфелд - Шупет, вече

...
Котката на известния моден дизайнер Карл Лагерфелд - Шупет, вече
Коментари Харесай

Котката милионер на Лагерфелд - най-богатата в света

Котката на известния фешън дизайнер Карл Лагерфелд - Шупет, към този момент беше най-известната котка в стилната сфера преди гибелта му през вчерашния ден.

Сега бялата персийка е на път да стане най-богатата котка в света.

Разглезената 8-годишна котка се наслаждаваше на първокласен метод на живот, хранейки се от сребърни съдове, откогато Лагерфелд я “отвлича ” през 2011 година от младата си другарка модел Баптист Гиабикони.

Много преди гибелта си, която през вчерашния ден настъпи на 85-ата му година, Лагерфелд е заявявал, че е подсигурил котката, която ще продължи да води своя първокласен метод на живот, на който е привикнала, с персонален телохранител и две помощници.

“Шупет е богато момиче, ” споделя той преди време пред френската телевизия, намеквайки, че я е вписал в наследството си.

“Тя си има лично положение, ” прибавя той, което се счита, че възлиза на към 3 млн. евро и което тя заработва с него от участия в реклами за немска автомобилна компания и японска козметична марка.

“Ако нещо се случи, тя няма да остане без индивида, който се грижи за нея ” споделя Лагерфелд, който основава облекла за Chanel, Fendi и за своята лична марка до последно преди гибелта си.

Шупет, която дизайнерът сравняваше с енигматичната звезда Грета Гарбо, е нещо като паметна фигура в стилния свят, с над 170 000 почитатели в обществените медии.

Тя също по този начин е героиня на книга, в която има фотографии с модели, като Линда Еванджелиста и Летисия Каста.

За разлика от тях обаче, капризната котка няма потребност да внимава с какво се храни.

В книгата има предписания с обичаните й ястия, приготвяни от едни от най-изисканите заведения за хранене в Париж. Сред тях е и композиция от кралски рак, пушена сьомга и хайвер.

За разлика от елементарните котки, Шупет се храни на маса.

“Тя е като човешко създание, единствено че има едно в допълнение качество – тишина, ” споделя приживе Лагерфелд.

Въпреки репутацията й на чревоугодник, дизайнерът й не разрешава да взе участие в реклами за котешка храна.

“Тя е прекомерно изискана за това, ” споделя Лагерфелд, който живееше самичък и е признавал, че неговият свят се върти към Шупет.

“Има нещо незабравимо в метода, по който се движи – въодушевен съм от нейната грациозност и поза, ” споделя той.

Шупет, която не е пускала известие в Twitter след гибелта на Лагерфелд, обаче от време на време бе употребена за нападки против господаря й.

Френската актриса и бранител на животните Бриджит Бардо й написа писмо през 2015 година, в което я помоли да “измърка в ухотото ” на притежателя си, тъй че да “спре да употребява коже в стилните си сбирки ”. /profit.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР