Костюмите на Батман и Робин от телевизионния сериал "Батман" от

...
Костюмите на Батман и Робин от телевизионния сериал "Батман" от
Коментари Харесай

Продават костюмите на Батман и Робин

Костюмите на Батман и Робин от телевизионния сериал "Батман " от 60-те години на предишния век ще бъдат изложени на търг в Лос Анджелис дружно с други реликви от света на поп културата, в това число от сериалите "Стар трек " и "Щастливи дни ", съобщи Франс прес.

За костюмите, носени от двамата супергерои в 120 епизода от сериала "Батман ", които са били излъчени сред 1966 година и 1968 година, се чака да бъдат платени сред 150 000 и 200 000 $.

#Batman and #Robin's costumes from the iconic 1960s television series starring #AdamWest are set to go on sale in #LosAngeleshttps://t.co/DAX9ne7NDH
— The Peninsula (@PeninsulaQatar) 23 ноември 2019 година

Според специалисти от аукционна къща "Профайлс ин хистъри ", която провежда търга на 17 декември, става въпрос за два неповторими костюма, носени от Адам Уест Бърт Уорд в облиците надлежно на Батман и Робин. За продажба ще бъдат препоръчани и други аксесоари от паметния сериал, като бюст на Шекспир, екипиран с копче, което разрешава да се отвори "батпещерата ", и червен телефон, с който е екипиран батмобилът.

Сред лотовете ще са също туники, носени от Уилям Шатнър и Ленард Нимой в облиците надлежно на Джеймс Кърк и Спок в "Стар трек ". Предполага се, че всяка от тях ще бъдат платени сред 40 000 и 60 000 $.

Черното кожено яке, носено от Хенри Уинклър в облика на Фонзи в "Щастливи дни ", пък би трябвало да откри покупател за минимум 25 000 $.

Алек Болдуин отхвърли да играе бащата на Батман
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР