Костюми мразя да нося, защото ми стоят изключително добре и

...
Костюми мразя да нося, защото ми стоят изключително добре и
Коментари Харесай

Слабаков: В ЕП ходят с къси гащи и джапанки, не всички са...

Костюми ненавиждам да нося, тъй като ми стоят извънредно добре и не желая да подтискам останалите евродепутати. На първото съвещание бях с него, тъй като има публични събития, на които е редно да се носи такова облекло. На идващите съвещания ще съм с дънки и риза или дънки и фланелка, сподели евродепутатът и режисьор Андрей Слабаков.

„ Един се появи в Народното събрание с къси панталонки и фланелка и развързани кларкове. На втория ден ги смени с нещо по-официално – джапанки. Ходят си както си желаят ”, добави той пред Нова телевизия.

„ Тежка администрация е в Европарламента. На 3-ти бяха 12-13 часа гласувания. само че ще привикна. Горд съм със себе си. Бързо се ориентирах в конюнктура. Има най-малко 5 места в Страсбург и 5 в Брюксел вътре в Народното събрание, където се пуши ”, похвали се Слабаков.

Той добави, че към този момент се е срещнал с множеството италианци в Екологичен потенциал. „ С Берлускони не съм се срещнал, през множеството време той спи ”, сподели още режисьорът.

" Между другото, да успокоя хората, цялостно е с хора с бради и мустаци. И не всички са мъже ", добави Слабаков.

„ Има доста значими неща за извършване. Трябва да забележим какво ще вършим с околната среда. Съществуват едни организации, освен в България, така наречен отровнозелени, чиято активност е да саботират всичко, всичко да бъде провалено. Тук Зелените се пробват да върнем 3 милиарда и да вкараме едни 1,5 милиарда, с цел да довършим 13 км. от Автомагистрала „ Струма ”. Малоумната им концепция беше да се направи тунел изпод. Всички инженери споделиха, че са изцяло луди, тъй като е сеизмична зона ", разяснява той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР