Костинброд. Водачите на листите на БСП за България за София-област

...
Костинброд. Водачите на листите на БСП за България за София-област
Коментари Харесай

Левицата пред бизнеса: БСП няма да вдига данъци

Костинброд. Водачите на листите на „ Българска социалистическа партия за България ” за София-област и 24-ти МИР в София Иван Ченчев и Георги Свиленски се срещнаха с крупни визиите на бизнеса в Индустриалната зона в Костинброд по избор на бизнесмените. Това оповестиха от пресцентъъра на Българска социалистическа партия .

Те посетиха предприятия в региона и разискаха проблемите на бизнеса и упованията му. Свиленски и Ченчев посетиха фабриката на „ Ролпласт ” – най-голямата компания в бранша си на Балканите.

Те организираха градивен диалог със притежателя Светлин Николчев. Малко по-късно представителите на Българска социалистическа партия организираха сказка и със чиновници, и служащи от " Ролпласт ", които са над 500 души. Последва среща с вложители от останалите компании на територията на Индустриалната зона. Предприемачите приканиха за поддръжка на промишлеността от страната.

От бизнеса приканиха за поддръжка за промишлеността от страната. Те споделиха нуждата от създаване на пречиствателна станция, своевременна реорганизация и нарастване на потенциала на подстанция „ Костинброд ”.

От бизнеса акцентираха значимостта част от корпоративните налози да отиват непосредствено в бюджета на общината, в която са регистрирани субектите, и показаха недоволството си, че заради липса на правилници и наредби не може да проработи Законът за индустриалните паркове.

Инвеститорите показаха вяра за улеснение на бизнеса и по-тясно съдействие, като се оплакаха от липса на връзка с досегашните ръководещи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР