Костадин Костадинов е включен в списъка на украинския сайт Миротворец

...
Костадин Костадинов е включен в списъка на украинския сайт Миротворец
Коментари Харесай

Костадинов е включен в списъка на сайта Миротворец. Той: Не ме е страх!

Костадин Костадинов е включен в листата на украинския уебсайт " Миротворец " с " врагове на Украйна ". Лидерът на " Възраждане " е разгласен за „ сътрудник на въздействие на Русия в България “.

„ Провокатор, измамник, политически аферист и популист. Участва в информационно-пропагандистките интервенции на Русия против Украйна и България “, от уеб страницата.

Костадинов е упрекнат в „ съдействие с съветските агресори по време на войната против Украйна, която фашистка Русия е почнала вероломно “. Ето какво още се твърди за него:

" Руски сътрудник на въздействие в България. Участва в информационно-пропагандни специфични интервенции на Русия против Украйна и България. Сътрудничи с съветския агресор по време на войната против Украйна, подло стартирана от фашистка Русия.

Манипулира публично значима информация в полза на съветския агресор.

Целенасочени дейности, ориентирани към заличаване на доказателства за осъществяване на закононарушения от съветския агресор, основани от него терористични организации и съучастници на режима в Кремъл против Украйна и нейните жители.

Прякор: Костя Копейкин (прякорът е получен през 2018 година за подкупност и проруски настроения), написа " Миротворец.

Костадин Костадинов, водач на българската популистка партия " Възраждане ", приказва в поддръжка на Москва. Той упорства за излизане на България от НАТО и Европейския съюз (ЕС). "

През 2022 година за дейности, ориентирани против националната сигурност на Украйна, той е арестуван в Одеска област от украинските специфични служби. След осъществяване на нужните следствени дейности и документиране на обстоятелствата за антиукраинска активност, Костадинов беше позорно експулсиран от Украйна със възбрана да я посещава за период от 10 години, четем на украинския уебсайт.

Самият Костадинов разяснява новината за включването му в листата във фейсбук. " Не ме е боязън и това няма да ме спре да дублирам: СВОБОДА за българите в Южна Бесарабия! Южна Бесарабия е българска и тя би трябвало да бъде част от българската страна ", написа водачът на " Възраждане ".

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР