Костадин Георгиев-Коцето Калки, който подкрепи Десислава Иванчева изборите, призна, че

...
Костадин Георгиев-Коцето Калки, който подкрепи Десислава Иванчева изборите, призна, че
Коментари Харесай

Коцето Калки: Не можем да наричаме победител партия, която е спечелила вота от ромските махали

 Костадин Георгиев-Коцето Калки, който поддържа Десислава Иванчева изборите, призна, че нейната листа не е имала късмет да влезе в Народното събрание, само че той се е присъединил поради дела – поради презастрояването, хаоса в медицината и някои дела в културата. Партията им се споделя " Политическа партия  ОБЩЕСТВО ЗА Народоосвободителна въстаническа армия БЪЛГАРИЯ ". Тя събра мизерните 3 438 гласа.

" За огромно страдание тези дела не се чуват, само че с течение на времето хората ще осъзнават, че качеството им на живот зависи от това нещо – здравето, градската среда и запазването на страната ни ", сподели още той пред Нова тв.

" ГЕРБ ще се опитат да прокарат така наречен " специалисти ", които са си напазарували авансово за да се скрият малко и да отклонят националния яд от себе си ", добави Коцето Калки.

" Не можем да назоваваме победител партия, която е спечелила вота на " Факултета ",.  ГЕРБ е завоюва доста гласове от държавната администрация – хора, които зависят от ръководещите.  Слави Трифонов е огромният победител на изборите ", сподели още музикантът-зъболекар.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР