Костадин Димитров остава фаворит на ГЕРБ за кандидат-кмет на Пловдив

...
Костадин Димитров остава фаворит на ГЕРБ за кандидат-кмет на Пловдив
Коментари Харесай

Костадин Димитров остава фаворит на ГЕРБ за кмет на Пловдив

Костадин Димитров остава любимец на ГЕРБ за кандидат-кмет на Пловдив и след труса с оставката на Иван Тотев като регионален координатор на партията. С 90% сигурност актуалният кмет на регион „ Тракия “ ще бъде разгласен от водача Бойко Борисов като номинация за Пловдив, обявиха пред „ Марица “ източници от столицата.
Те изрично отхвърлиха хипотезата, че Изпълнителната комисия на ГЕРБ е направила неочакван финален избор.
Официалното оповестяване на Димитров като кандидат-кмет би трябвало да успокои пристрастеностите измежду редовите гербери в Пловдив. Те бяха настръхнали, че може да им бъде натрапен от партийната централа несъответствуващ кандидат.
Костадин Димитров има солидна поддръжка от пловдивската организация на ГЕРБ, като той събра най-вече номинации след Тотев в извършените събрания на локалните структури. Районният кмет беше посочен и от самия Бойко Борисов като подобаващ вид за идващ кмет още преди месеци, когато водачът на ГЕРБ смъкна доверието си от сегашния градоначалник Здравко Димитров.
Именно Димитров беше №1 и в извършените предварителни социологически сондажи за най-спряганите имена на кандидати за кметския пост.
Костадин Димитров единствен съумя да завоюва на предходните избори като претендент за трети мандат в „ Тракия “ още на първи тур с над 60 на 100 поддръжка.
Фаворитът на ГЕРБ е роден на 5 юни 1975 година в Пловдив. Завършил е математика в ПУ “Паисий Хилендарски ”. Работил е в частния бранш. Вицепрезидент е на Българската федерация по таекуон-до ITF. Дългогодишен треньор и състезател. Бил е шест месеца зам.-кмет на регион “Централен ”, а от ноември 2011 година е кмет на “Тракия ”.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР